Målfest da Manchester City vant stort

Publisert 07/11/2018 klokken 23:21 GMT+1

Pep Guardiolas menn var for gode for gjestene fra Ukraina og knuste Sjakhtar Donetsk 6-0 i Champions League.

Manchester City

Dommer Viktor Kassai fullstendig feilbedømte en situasjon vel midtveis i første omgang.
Raheem Sterling ble spilt gjennom og stormet mot mål, men sparket i gresset da han skulle skyte og gikk i bakken. Mykola Matvijenko var langt bak ham, men Kassai trodde at Sterling ble felt av ham og pekte på straffemerket.
Gabriel Jesus kunne ikke gjøre annet enn å trille inn 2-0, men dommeravgjørelsen ødela kampen for godt for gjestene.

Målfest

Manchester City ledet allerede 1-0 etter at David Silva i det 13. minutt satte inn et nesten ferdigscoret innlegg fra Riyad Mahrez, som hadde herjet med en motspiller på høyrekanten før han la inn.
Tidlig i annen omgang gjorde Sterling 3-0, og Gabriel Jesus ble tomålsscorer på et korrekt idømt straffespark etter at Silva ble felt. I sluttminuttene økte Mahrez før Gabriel Jesus fullførte sitt hattrick.
Manchester City ville allerede vært klar for cupspillet om Håvard Nordtveits klubb Hoffenheim ikke hadde utlignet på overtid borte mot Lyon. Pavel Kaderabeks 2-2-mål berget spenningen i gruppen.

Lever

Nordtveit kom inn og spilte det siste snaue kvarteret da Hoffenheim gjestet Lyon, som med seier ville hatt ett bein og flere tær i cupspillet. Nabil Fekir og Tanguy Alvaro ga hjemmelaget to måls ledelse ved pause. Andrej Kramaric skapte spenning med sitt reduseringsmål.
I annet tilleggsminutt scoret Kaderabek etter et frispark, og nå er det full spenning igjen.
Manchester City er riktignok nesten videre, men ikke matematisk sikret avansement. Laget er tre poeng foran Lyon, som igjen er tre foran Hoffenheim.
Hoffenheim møter Sjakhtar Donetsk hjemme og Manchester City borte i sine to siste kamper.