• Se Rosenborg–Celtic eksklusivt på Eurosport Player: Abonner her!
Pedro Chirivellas overgang fra Liverpool til Rosenborg ser ut til å ryke.
Det melder Liverpool Echo onsdag formiddag.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Ifølge avisen har 21-åringen takket nei til trønderne.
Søndag meldte samme avis av Liverpool og Rosenborg var enige om en overgang på omlag 25 millioner kroner for den spanske midtbanespilleren.
Mandag kunne RBK-trener Rini Coolen bekrefte overfor Eurosport.no at han kjente til spilleren, men ønsket ikke å uttale seg veldig konkret om overgangsspekulasjonene.
– Jeg kjenner til ryktene, og jeg kjenner til navnene som er nevnt. Det er best at jeg ikke kommenterer noe for øyeblikket, for akkurat nå har vi de spillerne vi har. Vi må se hva som blir avgjørelsen til klubben, sier han.
Etter ha blitt gitt tillatelse til å diskutere personlige betingelser med Rosenborg, har Chirivella imidlertid bestemt seg for at han heller ønsker å fortsette karrieren i en annen engelsk klubb eller i Spania.
På tirsdagens Celtic-pressekonferanse før møtet med Rosenborg hyllet tidligere Liverpool-trener Brendan Rodgers unggutten.
– Pedro er en ung spiller jeg kjenner godt. Han er en meget god spiller som jeg har stor sans for og likte godt å jobbe med mens jeg var i Liverpool. Han er taktisk sterk, fotballintelligent og en svært god pasningsspiller. Jeg mener faktisk å huske at det var jeg som ga ham Liverpool-debuten mot Bordeaux, sa Rodgers til Eurosport.no.
Chirivella har tidligere vært utlånt til Go Ahead Eagles og Willem II. Spanjolen, som i utgangspunktet har to år igjen av kontrakten sin med Liverpool, står over på klubbens treningsleir til Evian i Frankrike denne uken for muligheten til å finne seg en ny klubb.
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53