• Returoppgjøret mellom Rosenborg og Celtic onsdag 1. august, sendes eksklusivt på Eurosport Player. Skaff deg tilgang her.
«Etter tre hele og to halve sesonger kjenner vi fasit. Tre seriegull på tre sesonger snakker for seg selv, krydret med to gull i NM og to deltagelser i Europaligaen.» Det skriver Kjernen på sine nettsider.
Fredag sendte en samlet spillergruppe ut en pressemelding hvor det kom frem at de hadde bedt styret om å gjeninnsette Ingebrigtsen. Tidligere på dagen takket klubbens supporterklubb, Kjernen, den avgåtte treneren på sin hjemmeside.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38

– 100% riktig

Kjernens forsanger, Jo Erik Øverby, stilte fredag opp i Adresseavisens livesending fra Lerkendal. Da uttalte han følgende:
– Jeg mener det er 100% riktig. Det har vært dritkjedelig fotball denne sesongen. Lite angrepsvillig fotball. Det virker brutalt, men timingen er aldri riktig.
Øverby, som kalles "Megafonmannen", var klar på dette ikke var en mening alle i Kjernen delte med ham. For i motsetning til spillergruppen, ønsket ikke supporterne å uttale seg om styrets valg:
– Vi skal hverken forsvare eller kritisere det som har skjedd, bare konstatere at det har det gjort.
Se Ingebrigtsen ta en løgndetektortest (artikkelen fortsetter etter videoen):

– Kjipt å miste drømmejobben

På Kjernens nettside skriver de om reisen de siste årene med Ingebrigtsen som trener. Da han kom til klubben fungerte ingenting på banen, men med trønderen på lag ble det tre seriegull, to NM-gull og to deltakelser i Europaligaen. De skriver videre:
«Vi skjønner at det er kjipt å miste drømmejobben, Kåre. Særlig når man kan vise til tall og suksess som du kan. Når støvet har lagt seg så vil vi huske deg som det du faktisk er – den nest mest suksessrike treneren i klubbens stolte historie. Det joviale smilet og den kjappe kommentaren som vi har elsket i medgangsperiodene kommer vi selvfølgelig til å savne. Vi skjønner at det har vært mye press, og at det selvfølgelig ikke er like lett å danse når man konstant blir møtt med vanvittige forventninger og kjeft for å ikke overgå dem. Kan vi ikke si det sånn at du får litt tid til å riste dette av deg, så møtes vi på en pub, tar et par pils, og snakker litt om høye indreløpere? Vi er stolte av det du har oppnådd, og la det ikke være noen tvil; Du er en av oss, selv om du ikke lenger er ansatt i klubben..»
  • Returoppgjøret mellom Rosenborg og Celtic onsdag 1. august, sendes eksklusivt på Eurosport Player. Skaff deg tilgang her.
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53