Rini Coolen ble satt inn som midlertidig trener torsdag forrige uke, da Kåre Ingebrigtsen overraskende ble sparket etter fire år i jobben. Kampen mot Celtic blir dermed den første kampen hans som Rosenborg-trener. På en pressekonferanse på Celtic Park fikk han spørsmål om hvordan de siste dagene har vært for ham.
– Det har vært hektiske dager. Jeg er beæret over å få denne muligheten, og stolt over å bli spurt om å være trener. Jobben nå er å forberede spillerne, og vi jobber tett sammen. Jeg synes det funker fint.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Coolen forteller at han ikke har mye kjennskap til Celtic, men andre i temaet, som fortsatt er med, har forberedt seg godt. Han innrømmer å ikke ha sett fjorårets oppgjør mellom Rosenborg og Celtic.
– Jeg har ikke fokusert på det før nå. Jeg må se hvordan de spiller. Det er stilen som er viktig og hva vi kan forvente. Vi er godt forberedt. Jeg håper guttene mine går ut på banen og nyter det i morgen.
Se høydepunktet fra kampen mellom Rosenborg og Valur (saken fortsetter etter videoen):

– Helt klar fordel for oss

Celtics stjernespiller, Moussa Dembélé, mister begge kampene mot Rosenborg. Det fortalte manager, Brandan Rogers, på hjemmesiden til klubben. Franskmannen har slitt med muskelsskader i flere perioder, og mistet også oppgjørene mot Rosenborg i fjor.
Før avreise fra Værnes snakket Adresseavisa med Tore Reginiussen. Til avisen sa 32-åringen at det er en fordel for trønderne.
– Han er en veldig god spiller og har levert mange mål for dem. Det er helt klart en fordel for oss at han er ute, men jeg vil tro de har ok erstattere.
På en pressekonferanse i Glasgow fikk Rosenborgs nye trener, Rini Coolen, det samme spørsmålet. Han ville ikke legge mye vekt på Dembélés fravær.
– Ja, Celtic mangler noen spillere, men om det er en fordel? Både ja og nei. Nye spillere kommer da inn og får muligheten, så det er vanskelig å si. I morgen er vi 11 mot 11, og alle kjemper for å vinne.
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53