• Se Rosenborg-Valur eksklusivt på Eurosport Player onsdag fra 19.15: Abonner her!
TRONDHEIM/OSLO (Eurosport.no): – Jeg vet at det er mange som tenker at sesongen kan avgjøres nå, men det bruker jeg ikke noe energi på. Det er ikke noe mageplask om vi ryker ut mot Valur.
Det sa Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen ifølge Adresseavisen mandag, i forkant av returoppgjøret mot islandske Valur i Champions League-kvalifiseringen.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
  • Se Rosenborg-Valur eksklusivt på Eurosport Player onsdag fra 19.15: Abonner her!
På pressekonferansen den påfølgende dagen var RBK-sjefen mildt sagt irritert på avisen, og mente han ikke var gjengitt korrekt.
– Jeg svarte dere på et spørsmål om sesongen var et mageplask hvis vi røk ut for Valur. Sesongen er ikke et mageplask om vi ryker. Vi er ikke fornøyde med å bli slått ut av Valur. Forhold dere til fakta, sa en tydelig irritert Ingebrigtsen.
– Vi kan uansett vinne Eliteserien, vi kan vinne cupen og vi kan komme til et gruppespill i Europa League. Det er det som avgjør om sesongen har vært et mageplask, som dere kaller det, fortsatte Ingebrigtsen i retning avisen.
Se Ingebrigtsens reaksjon her (artikkelen fortsetter under):
Den regjerende seriemesteren tar imot det semiprofesjonelle laget fra Islands hovedstad med 0-1 etter første møtet.
– Vi er definitivt sterke i troen på at vi slår ut Valur og at vi skal komme oss videre. Vi har mye igjen av sesongen. Vi er ikke fornøyde med det vi gjorde på Island, så vi skal være klart bedre i morgen. Da håper jeg og tror at vi kan vise at vi er et klart bedre lag enn dem og at vi kan score mål på dem, sa Ingebrigtsen.
  • Se Rosenborg-Valur eksklusivt på Eurosport Player onsdag fra 19.15: Abonner her!
RBK-sjefen får støtte fra midtstopper Tore Reginiussen.
– Jeg skulle ønske vi hadde et litt bedre utgangpsunkt foran kampen. Men jeg er likevel sikker på at vi er fullt kapable til å vinne hjemme og ta oss videre. Isolert sett hadde det vært bra å ha scoret et mål i bortekampen, men utgangspunktet er som det er, og det får vi ikke gjort noe med, sier Reginussen til Eurosport.no.
– Jeg tror det blir en annen kamp fra vår side. Det passer oss bedre å spille på Lerkendal på gressbanen her, sier Reginiussen.
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53