Nicklas Bendtner trente som normalt og skal være klar for onsdagens viktige Champions League-kvalifiseringskamp mot islandske Valur.
Den danske RBK-spissen ble byttet ut midtveit i lørdagens 2-1-seier over Tromsø med lysketrøbbel.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Mandag var imidlertid Bendtner tilbake på treningsfeltet sammen med resten av laget, uten tegn til smerter.
– Vi var i forkant da vi tok ham av mot Tromsø. Han var klar til å spille videre om vi sa han skulle gjøre det, men vi tok ham av for å være sikker. Og det løste seg egentlig veldig ålreit, sier RBK-trener Kåre Ingebrigtsen til Adresseavisen.
Rosenborg trenger alle spillerne de kan få frisk til onsdagen kamp. Samuel Adegbenro, Yann-Erik de Lanlay og Anders Konradsen er alle bekreftet ute. I tillegg sliter Pål André Helland med lysken.
Helland tror selv den første kampen kommer for tidlig, men håper å være klar til det Eurosport Player-sendte returoppgjøret neste onsdag.
– Det begynner å nærme seg. Jeg var med på det jeg var med på i dag, og det var ikke noe problem. Men i og med at jeg ikke har fått spilt noe fotball, spørs det hvor lurt det er å spille den første kvalikkampen mot Valur. Jeg skal være klar til det andre oppgjøret. Da får jeg en god uke med fotballtrening, sier Helland til avisen.
Rosenborg møter Valur på Island førstkommende onsdag til det første av to kvalikoppgjør til Champions League. Om trønderne skulle ta seg videre fra 2. kvalifiseringsrunde til 3., venter den skotske storklubben Celtic.
Både det avgjørende hjemmeoppgjøret mot islandske Valur (onsdag 18. juli kl. 19.45), og et eventuelt hjemmeoppgjør mot Celtic (tirsdag 7. august) ser du direkte på Eurosport Player.
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53