Populære sporter
All sport
Vis alt

Frustrerte islendinger: – Vi hadde fortjent en bedre dommer

Oppdatert 19/07/2018 klokken 10:36 GMT+2

Rosenborgs islandske motstander Valur var langt fra fornøyd med dommeren etter Champions League-exiten onsdag kveld.

Arnar Geirsson

Foto: Eurosport

TRONDHEIM/OSLO (Eurosport.no): Rosenborg gikk videre i Champions League-kvalifiseringen etter et vanvittig straffedrama mot islandske Valur onsdag kveld.
Trønderne hadde først sett et feilaktig straffespark bli dømt imot seg med bare minutter igjen av ordinær tid. Kveldens bulgarske dommer så en hands på Marius Lundemo ingen andre hadde sett. Reprisene viste tydelig at RBK-spilleren aldri berørte ballen med armen.
Like etter pekte kamplederen på nytt på straffemerket etter en høyst tvilsom handssituasjon. Bendtner gjorde som han skulle og sendte Rosenborg videre med 3-2 sammenlagt, nesten tre minutter på overtid.
Da var det Valur-spillernes tur til å fortvile.
– Jeg hadde forventet mer av en dommer i Champions League. Du trenger ikke en gang video for å se at dette ikke var hands. Jeg så at dommeren ristet på hodet først, og så ombestemte han seg. Begge lag hadde fortjent en bedre dommer, sa Arnar Geirsson, mannen som forårsaket kampens tredje straffespark, til Eurosport.
– Rosenborg var gode, men vi forsvarte oss godt. De fikk to straffer de ikke skulle hatt, og vi fikk en straffe vi aldri skulle hatt. Da de fikk den første så forandrer det kampen helt, fortsatte Geirsson.
Se situasjonen som sendte Valur ut og Rosenborg videre her (artikkelen fortsetter under):
Heller ikke islendingenes trener Olafur Johannesson var veldig imponert og mente dommeren favoriserte Rosenborg.
– Begge Rosenborgs straffer var feil. Jeg så ikke straffen vi fikk. Dere så den, så dere kan fortelle oss det, sa han før han fortsatte:
– Dommerne favoriserer alltid det største laget. Avgjørelsene hans hjalp det største laget å vinne kampen. Det er jeg helt sikker på.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame