Populære sporter
All sport
Vis alt

Deila mener disse RBK-spillerne kunne gått inn i Celtic-laget

Jacob Sundblom Nygaard

Oppdatert 25/07/2018 klokken 18:23 GMT+2

Tidligere Celtic-trener Ronny Deila tror bare fire Rosenborg-spillere kunne kjempet om en plass i skottenes startoppstilling.

Ronny Deila

Foto: Scanpix

I kveld møtes Celtic og Rosenborg på Celtic Park i den første kampen av den andre kvalifiseringsrunden til Champions League. Få kjenner klubbene bedre enn Vålerenga-trener Ronny Deila.
Den nåværende Vålerenga-treneren var sjef i Glasgow-klubben i to sesonger mellom 2014 og 2016. I den perioden rakk han å vinne serien to ganger og cupen én gang.
Han mener kun et fåtall av Rosenborgs spillere kunne kjempet for en plass i Celtics startoppstilling.
– Slik jeg ser det kunne tre-fire spillere vært aktuelle. Jeg tror stopperne, Tore Reginiussen og Even Hovland, kunne vært aktuelle. Kanskje også Nicklas Bendtner og Mike Jensen, sier han.
Han tror trønderne vil få det tøft i Skottland.
– Jeg tror det er større forskjell på Celtic denne sesongen mot i fjor. At Rosenborg er lenger unna nå enn hva de var i 2017, sier Deila til Eurosport.no.
– Hvorfor det?
– Celtic har et lag som har spilt sammen i mange år og som har en god kontinuitet. Dessuten er de vant med å vinne, sier Deila.
Celtic og Rosenborg møttes i den tredje runden av Champions League-kvalifiseringen i 2017. Da klarte RBK 0-0 på bortebane, men røk ut etter å ha tapt 0-1 hjemme på Lerkendal.
Slik så det ut da Rosenborg tok seg til den andre kvalifiseringsrunden i Champions League.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame