Populære sporter
All sport
Vis alt

Celtic-keeperen: – Bendtner kan ødelegge hvem som helst

Jacob Sundblom Nygaard

Oppdatert 25/07/2018 klokken 20:45 GMT+2

Craig Gordon er ikke i tvil om hvem han ser på som Rosenborgs største trussel før kveldens oppgjør i Champions League-kvalifiseringen.

Bendtner

Foto: Scanpix

Den rutinerte sisteskansen kjenner Bendtner godt etter at de spilte sammen i Sunderland i 2011-2012-sesongen.
Skotten vet godt hva som møter ham onsdag kveld.
– Bendtner kan ødelegge hvem som helst når han har dagen, sa Gordon på pressekonferansen dagen før Rosenborg-møtet, ifølge avisen Scotsman.
Bendtner scoret to ganger og assisterte lagets tredje scoring da Rosenborg tok seg videre fra den første kvalifiseringsrunden mot Valur forrige uke. Gordon er ikke i tvil om at RBK-spissen er mannen å se opp for onsdag kveld.
– Han er en fantastisk spiller. Han har fått kritikk for å ikke levere ofte nok, men når han gjør det så har jeg sett han ta fullstendig knekken på noen av de beste Premier League-lagene på egen hånd, sier den 35 år gamle keeperen.
Slik så det ut da Bendtner sendte RBK videre i Champions League-kvalifiseringen.
Den tidligere Premier League-keeperen forteller at han fikk et godt forhold til Bendtner under sesongen de spilte sammen i Sunderland. Han kaller angrepsspilleren for en «interessant karakter», og forteller at han oppfatter dansken som morsom og avslappet.
Samtidig forsikrer han om at Celtic ikke kommer til å se seg blinde på å stoppe bare Bendtner.
– Vi har sett en del av ikke bare han, men resten av Rosenborg-laget også. Det er flere andre gode spillere der som absolutt kan gjøre skade på oss, sier han.
Celtic tok seg til den andre kvalifiseringsrunden til Champions League ved å slå armenske Alashkert FC 6-0 over to kamper.
Gordon har fått med seg at Rosenborg kvittet seg med Kåre Ingebrigtsen etter avansementet i Champions League-kvalifiseringen. Han tror ikke det nødvendigvis gir negative følger for trønderne inn mot onsdagens kamp.
– Slike ting kan faktisk gi ny energi til en spillergruppe. Vi vet det blir vanskelig mot Rosenborg, uansett hva som har skjedd med dem den siste tiden, sier Craig Gordon.
Celtic må klare seg uten stjernespissen Moussa Dembélé (skade), midtstopper Dedryck Boyata (ferie etter VM), og Jozo Simunovic (rødt kort) i onsdagens oppgjør.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame