Populære sporter
All sport
Vis alt

Bekrefter kjennskap til Liverpool-talent

Oppdatert 31/07/2018 klokken 08:07 GMT+2

RBK-trener Rini Coolen bekrefter til Eurosport.no at han kjenner til Pedro Chirivella, Liverpool-talentet som ryktes å være på vei til trønderne.

Rini Coolen

Foto: Scanpix

LERKENDAL (Eurosport.no): Søndag ble det kjent at Rosenborg skal være svært interessert i å skaffe seg signaturen til Pedro Chirivella. Ifølge Livepool Echo har Liverpool allerede akseptert et bud fra RBK, men ingen av klubbene har bekreftet dette.
Til Eurosport.no bekrefter Rini Coolen at han kjenner til spilleren.
– Hva vet du om Pedro Chirivella som spiller?
– Jeg kommenterer ikke på spesifikke navn, fordi det er logisk at klubben ser etter noen ekstra spillere når vi har noen spillere som er ute en lengre periode. Jeg håper de kommer tilbake så fort som mulig, men de trenger tid. Så det kan hende vi har flere spillere (på vei inn). 1-2? Hvem det blir må vi vente og se. Det er opp til klubben.
Videre sier nederlenderen:
– Jeg kjenner til ryktene, og jeg kjenner til navnene som er nevnt. Det er best at jeg ikke kommenterer noe for øyeblikket, for akkurat nå har vi de spillerne vi har. Vi må se hva som blir avgjørelsen til klubben.

– Kjent til ham i mer enn en uke

Ifølge Liverpool Echo skal prislappen på Chirivella ligge på 2.4 millioner pund, men at summen kan stige til 3.5 millioner pund. Det er en pris som tilsvarer 38 millioner kroner. Spanjolen har to år igjen av kontrakten.
Coolen, som ble midlertidig trener da Kåre Ingebrigtsen fikk sparken, sier til Eurosport.no at klubben har kjent til spilleren i lengre tid, ikke kun den siste uken.
– Er Pedro Chirivella en spiller de fleste trenere kjenner til, fordi han er en Liverpool-spiller?
– Ja, det er logisk. Denne klubben er godt organisert på alle nivåer. De kjenner til denne spilleren, og har ikke bare kjent til han i en uke. De følger flere spillere over lengre perioder, og de gjør en veldig bra jobb. De har gjort jobben, og blir det ham så blir det ham. Eller så blir det noen andre, det må vi bare vente og se.
– Du har kun en korttidskontrakt. Har du da noen påvirkning på eventuelle nye spillere?
– Jeg synes det er vanlig at du alltid snakker med trenerne og lederne i klubben angående slike avgjørelser. Jeg er her til slutten av sesongen, så det er opp til klubben og ikke meg.
Onsdag møter Rosenborg Celtic i returoppgjør i andre kvalifiseringsrunde i Champions League. Det første møtet med skottene ende 3-1 i hjemmelagets favør. Det betyr at trønderne er videre med en 2-0-seier på Lerkendal.
Se hele intervjuet med RBK-treneren her:
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame