Et av det heteste salgsobjektene i Rosenborg kan være på vei vekk. Fredrik Midtsjø er en av flere spillere AZ Alkmaar ser på i dette overgangsvinduet. Det bekrefter kilder til Noordhollands Dagblad, gjengitt av Trønder-Avisa.
Selv om nederlenderne nylig signerte midtbanespilleren Marko Vejinović (27) ønsker de fortsatt å forsterke midtbanen. Laget ble nummer seks i den nederlandske Midtsjø har kontrakt med Rosenborg frem til 2020.
Hverken sportslig leder i Rosenborg, Stig Inge Bjørnebye, eller spillerens agent, Bjørn Tore Kvarme, har besvart Eurosport.nos henvendelser onsdag formiddag.
Eliteserien
RBK-kometen om stjernesammenligningen: – Pleide å kalle meg selv Lukaku
29/08/2021 PÅ 11:38
Den nederlandske klubben har fra før av tidligere Rosenborg-spiller Jonas Svensson i stallen. Nå kan han få en norsk lagkamerat om nederlenderne lar seg imponere av midtbanespilleren.
Klubben er kjent for å studere spillere nøye og finsikter ulike kandidater. Ifølge Trønder-Avisa brukte klubben et halvt år på speide på Svensson før de hentet ham.
Midtsjø har vært sentral i Rosenborgs lag denne sesongen og har vært på banen i 17 kamper og scoret to mål. Sist mot Sogndal forrige helg.
Prestasjonenene hans denne sesongen var nok til at Lars Lagerbäck kalte ham inn i landslagstroppen da Omar Elabdellaoui måtte melde forfall til kampene mot Tsjekkia og Sverige. Onsdag blir han nok å finne på banen igjen når Rosenborg møter Dundalk i returoppjøret i Champions League-kvalifiseringen på Lerkendal.
Klibben endte på en 6. plass i Eredivise forrige sesong. Tidligere LSK-spiss Fred Friday er også i klubben.
Se Midtsjøs to fulltreffer denne sesongen:

Midtsjø kriger inn 2-0

Fredrik Midtsjø dobler for Rosenborg

Eliteserien
Kometen var lagkompis med Haaland: – Jeg var liten og teknisk, han var høy og tynn
26/08/2021 PÅ 10:19
Eliteserien
Reddet heldige RBK med sin første seriescoring på to år
15/08/2021 PÅ 17:52