Mois Basel rystet Manchester United i siste spilleminutt

Oppdatert 22/11/2017 klokken 23:01 GMT+1

Mohamed Elyounoussis Basel påførte Manchester Uniteds lagets første tap i årets mesterliga med en sterk 1-0-seier onsdag.

moi

Michael Lang ble matchvinner med kampens eneste scoring ett minutt før slutt.
Mohamed Elyounoussi spilte på Basels venstrekant og var en del involvert de få gangene Basel kom på offensiven. Han hadde også flere gode involveringer på egen halvdel.
Elyounoussi var med i angrepet som endte med scoring for Basel. Lang dukket opp på bakre stolpe og skled inn seiersmålet.
– Det er litt rart for oss, for vi visste at ett poeng ville vært nok. Spillerne følte de hadde kontroll, men det er normalt at hjemmelaget prøver seg i andre omgang etter en svak omgang, og det lyktes de med, sa Manchester United-manager José Mourinho til Viasat etter kampen.
– Vi hadde kontroll og så mange sjanser i første omgang, og når vi ikke scorer, setter vi oss i en vanskelig posisjon. Det ville vært enkelt for meg å si at det er urettferdig, men de scoret, og vi gjorde det ikke.
Manchester United hadde mye ballinnehav og det var til tider klasseforskjell på de to lagene. Likevel sto det 0–0 ved pause.
Jose Mourinhos menn kom til mange avslutninger, men enten sto Basel-målvakten Tomás Vaclík i veien eller så var stengene på hjemmelagets side.
Nærmest mål før pause var Marouane Fellaini, som headet et innlegg fra Anthony Martial rett på utsiden av stanga. Like etter måtte Vaclik i aksjon igjen da han stoppet et forsøk fra Martial fra skrått hold.
Marcos Rojo hadde en suser i tverrliggeren via hodet til en Basel-spiller.
Etter 74 minutter gjorde Zlatan Ibrahimovic mesterligacomeback etter skadeavbrekket, uten å sette noe særlig preg på kampen.
Med seieren er Basel oppe på annenplass i gruppe A med ni poeng, mens United har 12. CSKA har også ni, men er bak sveitserne på innbyrdes oppgjør.