Populære sporter
All sport
Vis alt

Med i Champions League-troppen

Eurosport
AvEurosport

Publisert 04/09/2017 klokken 18:17 GMT+2

Kneskadde Zlatan Ibrahimovic er tatt ut i Manchester Uniteds Champions League-tropp. Også ryggplagede Philippe Coutinho er tatt ut for Liverpool.

Zlatan Ibrahimovic

Foto: Eurosport

Det europeiske fotballforbundet ( UEFA ) presenterte mandag troppene de ulike klubbene har meldt inn i forbindelse med årets Champions League.
Den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovic er blant de 24 United-spillerne som er tatt ut i troppen til manager Jose Mourinho. 35 år gamle Ibrahimovic skrev nylig under på en ny ettårsavtale med klubben, men det er ikke kjent når svensken kan snøre på seg fotballskoene etter kneoperasjonen tidligere i år.
At Zlatan er med i troppen, kommer samtidig ikke som noen overraskelse. United-sjef Mourinho snakket om muligheten for Champions League-spill før seriekampen mot Leicester forrige helg.
– Han blir ikke klar til gruppespillet i Champions League, det er ingen sjanse for det. Men forhåpentligvis kan han spille når utslagsrundene starter. Men først må vi komme oss videre. Jeg tror han vil bli en ekstra mann for oss i siste halvdel av sesongen, sa portugiseren.

Clyne ikke med

For Liverpool er brasilianske Philippe Coutinho med i troppen. Coutinho har ikke spilt Premier League så langt denne sesongen på grunn av sykdom og ryggplager.
Midtbanespilleren ønsket seg til Barcelona i overgangsvinduet. Den spanske toppklubben ønsket også den tekniske brasilianeren, men Liverpool nektet å slippe spilleren – og dermed ble han værende i klubben.
Nathaniel Clyne og Divock Origi er ikke med i troppen.

På kant med Conte

I Chelsea er som ventet Diego Costa utelatt. Spissen har kommet på kant med Chelsea-manager Antonio Conte, og har ønsket seg til Atlético Madrid. Heller ikke den overgangen ble noe av i overgangsvinduet.
– Han tilhører fortiden, har Conte sagt om spilleren som nylig ble påmeldt til spill i Premier League.
I Tottenhams tropp er verken langtidsskadde Erik Lamela eller Vincent Janssen tatt med.

Ben Arfa overflødig

Hos Paris Saint-Germain er spissen Hatem Ben Arfa utelatt fra troppen, og er nå beordret til å trene sammen med reservelaget.
Ben Arfa fikk beskjed fra PSG at han var overflødig i klubben, men nektet å forlate den franske klubben i overgangsvinduet. 30-åringen har tidligere spilt for Newcastle United, Marseille, Lyon og Nice.
Nysigneringene Neymar og Kylian Mbappé, de to dyreste fotballspillerne i verden, er begge inkludert i 24-mannstroppen.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame