Rosenborg er klare for å møte Celtic i den tredje kvalikrunden i Champions League. Det første oppgjøret spilles 26. juli med returoppgjør 2. august.
Begge lag er utvilsomt godt i gang med forberedelsene. Tidligere denne uken innrømmet Celtic-manager Brendan Rodgers at han kunne finne på å ringe til Ronny Deila, som trente klubben frem til mai 2016, for å få noen gode råd.
– Ronny er en god mann og gjorde det godt her. Vi har informasjonen hvis vi trenger det og jeg vet den er der. Vi vil ha plenty av detaljer, sa Rodgers.
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 PÅ 20:39

Ingebrigtsen klar for å ringe Deila

Den tidligere Liverpool-manageren er åpenbart ikke den eneste som vil kjøre den taktikken. Kåre Ingebrigtsen har kjent Deila i en årrekke og er blant trenerkollegaene RBK-treneren oftest er i kontakt med. Overfor RBK.no sier Bruttern at han trolig vil forsøke å lokke ut et tips eller to av Vålerenga-treneren.
– Det er mulig jeg slår på tråden til Ronny, ja, sier Ingebrigtsen til klubbens nettsted.
Det vil imidlertid ikke være den eneste måten Rosenborg forbereder seg på å møte laget som har herjet i Skottland de siste årene. Rosenborg har allerede tatt analyseverktøyene i bruk.
– Vi har sett Celtic en god del på video allerede, men det kan jo være noe mer å plukke opp, fortsetter han.
Rosenborg er vanligvis favoritter i kampene de spiller, men det vil endre seg mot Celtic.
– Det kommer til å bli en fantastisk stemning med 60 000 tilskuere på Celtic Park. Og en fin mulighet for oss til å teste oss mot Champions League-motstand.
Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 PÅ 12:18
Eliteserien
Godset «reiste kjerringa» – valset over svakt RBK-lag: – Et abslolutt lavmål
08/05/2022 PÅ 17:53