Qarabag–Atlético Madrid 0-0
Tarik Elyounoussi fikk rundt ti minutter som innbytter da Qarabag tok et sterkt poeng hjemme mot Atlético Madrid i Champions League-gruppespillet.
Supercopa de España
Lillebror Williams ble den store helten – sendte Bilbao til finalen
13/01/2022 PÅ 20:57
Nordmannens lag avsluttet med ti spillere. Dino Ndlovu fikk sitt andre gule med et kvarter igjen.

Sentral etter innhopp

Elyounoussi rakk å markere seg ved flere anledninger på den korte tiden. Like før full tid åpnet det seg enormt med rom for nordmannen etter en bakromspasning. Elyounoussi, som tilsynelatende virket å være full av selvtillit, forsøkte å gå for en drømmescoring på halvvolley, men skuddet gikk til side for mål.
Ett minutt senere var Qarabag igjen på offensiven. Elyounoussi klarte å vende spillet og var svært nære å få en målgivende, men sjansen ble avverget.
Antoine Griezmann og franskmannens lagkamerater spilte seg til flere enorme sjanser, men klarte ikke å finne nettet.

Sendte Madrid-klubben i trøbbel

Atlético Madrid er i trøbbel etter tre kamper uten seier. Spanjolene spilte uavgjort mot Roma i den første kampen, før det ble tap mot Chelsea i kamp to. Qarabag ligger på sisteplass i gruppen med det ene poenget, mens Madrid-laget kun har to poeng som følge av dagens nedtur.
I verste fall vil det være fire poeng opp til 2. plassen etter runde tre. Chelsea møter Roma senere på kvelden.
Elyounoussi har måttet nøye seg med innhopp i alle Qarabags Champions League-kamper. De to forrige har for øvrig endt med 0-6-tap mot Chelsea og 1-2-tap mot Roma. Poenget mot Atlético var Qarabags første i Champions League noensinne.
Champions League
Molde-stjernen med advarsel til lagkameratene før skjebnekampen
16/09/2020 PÅ 06:35
Champions League
Kampen som kan avgjøre toppscorerens fremtid i klubben
15/09/2020 PÅ 15:47