Populære sporter
All sport
Vis alt

Bildet United-fansen ikke vil se – dette sier Mourinho om Pogbas skade

Eurosport
AvEurosport

Publisert 13/09/2017 klokken 08:19 GMT+2

Det er ikke kjent hvor lenge Paul Pogba er ute for Manchester United etter at han ble skadd i tirsdagens mesterligaoppgjør mot Basel.

Manchester United

Foto: Scanpix

Pogbas første kamp som United-kaptein varte i 18 minutter mot Basel. Den franske stjernen haltet av banen med det som så ut som en hamstringskade. Etter kampen ble den franske landslagsspilleren sett forlate Old Trafford på krykker.
United-manager Jose Mourinho sier han ikke vet hvor alvorlig skaden er.
– Jeg vet ikke. Men det kan se ut som en muskelskade. Erfaringsmessig kan en muskelskade sette deg ut av spill et par uker, sa Mourinho etter kampen.

Mener United er godt rustet for skader

Men skaden virker ikke å bekymre den portugisiske manageren, som sier han har en tropp som er godt rustet mot skader.
– Hvis ikke Pogba kan spille kan vi bruke Ander Herrera, Michael Carrick, Marouane Fellaini eller Nemanja Matic, sa Mourinho.
United-treneren lovet en oppdatering på Pogbas skade på pressekonferansen før søndagens Premier League-kamp mot Everton på Old Trafford.
Marouane Fellaini, som kom inn for Pogba, satte inn Uniteds første mål knappe 15 minutter etter at han kom på banen. Romelu Lukaku og Marcus Rashford satte inn kampens to siste mål i Uniteds 3-0-seier mot Basel.

Ber Zlatan om å ta det med ro

José Mourinho ber Zlatan Ibrahimovic om ikke å presse seg for å komme raskere tilbake i spill for klubben.
Zlatan Ibrahimovic er tatt ut i Uniteds Champions League-tropp etter at han nylig skrev under på en ny ettårsavtale med klubben, men er ikke aktuell for spill med det første etter kneskaden han pådro seg mot slutten av forrige sesong.
I følge Mourinho er ikke svensken klar for spill før etter nyttår, men Zlatan legger stadig ut nye bilder på Instagram der han forteller om framgangen etter skaden.
I slutten av forrige uke la Zlatan ut et bilde mens han løper på tredemølle med teksten «si til José at jeg er på vei». Bildet føyer seg inn i rekken av bilder der Zlatan trener for å komme tilbake til United.
Til Viasat sier Mourinho at han håper Zlatan klarer å vente, og ber han ta det rolig i opptreningen.
– Han må være tålmodig. Han trenger ikke gjøre gale saker for å komme tilbake raskere. Han må være rolig og jobbe steg for steg. Vi trenger han, men vi trenger han frisk, sa Mourinho til TV-kanalen etter kampen mot Basel.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame