Det var aldri den store spenningen i åttedelsfinale i Champions League da Bayern München slo Besiktas 3-1 borte onsdag og gikk videre med 8-1 sammenlagt.
Bayern München er i kvartfinale for sjuende år på rad. Grunnlaget for avansement ble lagt på hjemmebane, der det tyske storlaget ikke ga seg før det to 5-0 på måltavla.
Bundesliga
Bayern-kamp måtte stoppes etter tilskuerbråk – spillerne i «streik»
29/02/2020 PÅ 17:13
Dermed ble returkampen i Tyrkia nærmest en formalitet, men Bayern-laget fullførte med stil og vant 3-1. Thiago Alcántara ga laget ledelsen etter 18 minutter før et selvmål av Gökhan Gönül like etter pause førte det tyske laget opp i 2-0.

Enkelt

Vagner Love scoret et trøstemål da han reduserte etter 59 minutter, men Bayern München økte til 3-1 etter 84 minutter da et innlegg til slutt fant Sandro Wagner som hadde en enkel jobb med å sette inn scoringen.
Motbakken for Besiktas startet allerede etter 16 minutter i den første kampen da Domagoj Vida fikk rødt kort etter en takling som bakerste mann.
Scoringer fra Thomas Müller (2), Robert Lewandowski (2) og Kingsley Coman sørget for at det tyrkiske laget ikke hadde annet enn æren å spille for på hjemmebane.

11 strake

Seieren gjør at Bayern-trener Jupp Heynckes nå er historisk. Han er den eneste treneren som har 11 seirer på rad i Champions League. Fram til onsdag delte han rekorden på 10 strake seirer med Louis van Gaal og Carlo Ancelotti.
Kvartfinalene i Champions League trekkes fredag.
(©NTB)
Bundesliga
Lewandowski og Coman fikset «The Double» for Bayern
25/05/2019 PÅ 20:19
Bundesliga
Bayern-treneren tror han får fortsette etter seriegullet
18/05/2019 PÅ 19:36