Zahid fikk Champions League-debut i Ronaldo-show på Bernabéu

Oppdatert 13/09/2017 klokken 22:59 GMT+2

Ghayas Zahid fikk det siste drøye kvarteret for APEOL i onsdagens bortemøte med Real Madrid.

Zahid

Harry Kane og Cristiano Ronaldo herjet da Tottenham og Real Madrid innledet mesterligaen med tre poeng hver i gruppe H.
Kane la opp til det første målet og scoret de to siste da Tottenham la Wembley-forbannelsen bak seg med 3-1-seier over et Borussia Dortmund-lag som var ubeseiret siden april.
Ronaldo scoret de to første målene da tittelforsvarer Real Madrid sendte APOEL Nikosia hjem til Kypros med tremålstap og tok en foreløpig ledelse i den tøffe gruppen.

Champions League-debut

For tidligere Vålerenga-spiller Ghayas Zahid ble det likevel en stor kveld. Han kom inn for APOEL i det 73. minutt på Santiago Bernabéu og fikk en snau halv omgang prøve seg mot noen av verdens største stjerner, uten at det ble flere baklengsmål.
Fra benken hadde han sett Real Madrid avgjøre kampen. Det første målet kom allerede i det 12. minutt, da Isco satte fart mot gjestene forsvar og skjøv ballen ut til Gareth Bale på venstresiden. Motsatt løp Ronaldo seg rutinert fri fra sin motspiller og i posisjon til å møte det flate innlegget og score fra spiss vinkel.
Målet som punkterte kampen kom tidlig i annen omgang og var litt billig. Et Real Madrid-innlegg var innom to APOEL-spillere før det traff skulderen til Roberto Lago. Ronaldo skjøt straffesparket i mål.
Real Madrid-kaptein Sergio Ramos ville være med på moroa. I det 61. minutt spurtet han inn i feltet på en kontring og var i målgården da Bale nikket innlegget ned til ham. Med en motspiller på skulderen brassesparket midtstopperen ballen i mål.

Målrush

Publikum trengte ikke å vente lenge på mål i London heller. Borussia Dortmund var uten baklengsmål på bortebane i 331 minutter da Kane i det 4. minutt spilte fram Son Heung-min. Sørkoreaneren herjet med Sokratis Papastathopoulos og scoret fra spiss vinkel.
Det gikk bare noen minutter før Andrej Jarmolenko utlignet med et vakkert mål, men før kvarteret var spilt var Tottenham foran for godt. Kane leverte en god kopi av Sons mål da han herjet med Ömer Toprak og scoret ved nærmeste stolpe.
Gjestene hadde ballen mest på Wembley, men Tottenham var giftigere, og Kane satte inn 3-1 etter en time på pasning fra Christian Eriksen. I hans fjerde mesterligakamp var det spissens fjerde mål.
Han har langt igjen til Ronaldos fangst, men onsdag var han på høyde med portugiseren og ga Tottenham en vel så god start på mesterligahøsten som Real Madrids.