Fotball

Celtic varsler Elyounoussi-samtaler: – Han har vært fantastisk

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Celtic's Moroccan midfielder Mohamed Elyounoussi runs with the ball during the UEFA Europa League group E football match between Celtic and Cluj at Celtic Park stadium in Glasgow, Scotland on October 3, 2019

Foto: Getty Images

AvEurosport
22/05/2020 på 09:51 | Oppdatert 22/05/2020 på 09:53

Celtic-trener Neil Lennon vil svært gjerne beholde Mohamed Elyounoussi i klubben, selv om nordmannens låneavtale utløper i neste måned.

Elyounoussi har i likhet med keeperen Fraser Forster vært utlånt fra Southampton til Celtic denne sesongen. I Glasgow-klubben har østfoldingen levert solide varer og blitt en populær spiller blant fansen.

I utgangspunktet skal Elyounoussi returnere til Southampton i sommer, men i et intervju med Daily Record mer enn antyder Celtic-trener Lennon at det jobbes med å beholde både den norske landslagsprofilen og keeper Forster.

Eliteserien

Kotengs trenerliste er blitt kortere: – Tror vi har en løsning ganske snart

FOR 4 MINUTT SIDAN

– Vi er håpefulle med hensyn til at de skal bli værende, men det er en samtale vi må ha med Southampton og med spillerne individuelt, sier Lennon.

– Vi ønsker å beholde dem, dersom det er mulig. Det gir oss kontinuitet, i stedet for at vi kanskje må ut og hente inn andre spillere, tilføyer han.

Kontrakt til 2023

Lennon understreker videre at han er svært fornøyd med det både Elyounoussi og Forster har bidratt med på veien mot klubbens niende strake seriemesterskap.

– Hvis vi klarer å beholde de to, vet de hvordan vi jobber og hva denne klubben handler om. De har gjort virkelig gode bidrag. Fraser var helt strålende, og «Moi» var fantastisk inntil han ble skadd, sier Lennon.

Han varsler at det i tiden som kommer blir samtaler med samtlige spillere som har avtaler som utløper ved utgangen av juni.

Elyounoussi har kontrakt med Southampton fram til 2023. Det betyr at Celtic etter alle solemerker må grave relativt dypt i klubbkassen for å kjøpe ut østfoldingen.

Seriemestre igjen

Mandag ble Glasgow-klubben utropt til ligamestre i skotsk fotball etter at landets fotballmyndigheter besluttet å avlyse resten av sesongen. Avgjørelsen kom etter et styremøte i Den skotske fotballigaen (Spfl).

Klubbene var fra før enige om at det ikke vil la seg gjøre å fullføre sesongen.

Den skotske toppserien var den femte i Europa som avblåste sesongen som følge av viruspandemien. Fra før er samme beslutning tatt i Nederland, Frankrike, Belgia og på Kypros.

(©NTB)

Indre bane: Arenalyd, tenningsnivå og en fæl regnskapsfører

00:49:06

Eliteserien

Kun én scoring på sju kamper for FKH-duoen: Avfeier spissproblem

FOR 18 MINUTT SIDAN
Fotball

– Det har vært en tøff periode, men nå ser jeg bare fremover

FOR EIN TIME SIDAN
Relatert
Fotball
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen