Elyounoussi har i likhet med keeperen Fraser Forster vært utlånt fra Southampton til Celtic denne sesongen. I Glasgow-klubben har østfoldingen levert solide varer og blitt en populær spiller blant fansen.
I utgangspunktet skal Elyounoussi returnere til Southampton i sommer, men i et intervju med Daily Record mer enn antyder Celtic-trener Lennon at det jobbes med å beholde både den norske landslagsprofilen og keeper Forster.
– Vi er håpefulle med hensyn til at de skal bli værende, men det er en samtale vi må ha med Southampton og med spillerne individuelt, sier Lennon.
Fotball
Klar for ny klubb: – Jeg kom som en gutt og dro som en ung herremann
2 MINUTTER SIDEN
– Vi ønsker å beholde dem, dersom det er mulig. Det gir oss kontinuitet, i stedet for at vi kanskje må ut og hente inn andre spillere, tilføyer han.

Kontrakt til 2023

Lennon understreker videre at han er svært fornøyd med det både Elyounoussi og Forster har bidratt med på veien mot klubbens niende strake seriemesterskap.
– Hvis vi klarer å beholde de to, vet de hvordan vi jobber og hva denne klubben handler om. De har gjort virkelig gode bidrag. Fraser var helt strålende, og «Moi» var fantastisk inntil han ble skadd, sier Lennon.
Han varsler at det i tiden som kommer blir samtaler med samtlige spillere som har avtaler som utløper ved utgangen av juni.
Elyounoussi har kontrakt med Southampton fram til 2023. Det betyr at Celtic etter alle solemerker må grave relativt dypt i klubbkassen for å kjøpe ut østfoldingen.

Seriemestre igjen

Mandag ble Glasgow-klubben utropt til ligamestre i skotsk fotball etter at landets fotballmyndigheter besluttet å avlyse resten av sesongen. Avgjørelsen kom etter et styremøte i Den skotske fotballigaen (Spfl).
Klubbene var fra før enige om at det ikke vil la seg gjøre å fullføre sesongen.
Den skotske toppserien var den femte i Europa som avblåste sesongen som følge av viruspandemien. Fra før er samme beslutning tatt i Nederland, Frankrike, Belgia og på Kypros.
(©NTB)

Indre bane: Arenalyd, tenningsnivå og en fæl regnskapsfører

Eliteserien
Tidligere Juventus-talent klart for Brann
6 TIMER SIDEN
Eliteserien
Godset-juvelen skrev ny kontrakt: – Går en lys fremtid i møte
19 TIMER SIDEN