På overtid satte Danmark inn 2-2-målet som sørget for at det heller ikke torsdag ble nederlag.
Celina, som er oppvokst i Drammen, dro seg inn i feltet og sendte Kosovo opp i 2-1-ledelse 25 minutter før full tid torsdag. Det så lenge ut til å avgjøre kampen, men på overtid kranglet Pierre-Emil Højbjerg inn utligningen for danskene.
OBOS-ligaen
Vant slaget om Sørlandet etter et episk drama på Levermyr
EN TIME SIDEN
Scoringen betyr samtidig at Danmark nå står med 25 strake kamper uten tap i ordinær spilletid. Laget ble slått ut av VM i åttedelsfinalen mot Kroatia, men det var etter straffesparkkonkurranse.

Hareide: – En vekker

Oppgjøret torsdag ble nok likevel ikke den opplevelsen Åge Hareide og hans lag hadde håpet på før tirsdagens viktige EM-kvalifiseringskamp mot Sveits i Basel. Danskene er rangert som verdens 10. beste lag, mens torsdagens motstander er nummer 130 på FIFA-rankingen.
– Det var en vekker for oss. Man kan ikke gå på banen i Europa og tro at man kan gjennomføre en kamp uten å gi 100 prosent. Det var godt vi hadde denne kampen nå i Kosovo og ikke mot Sveits. Det var meget god trening for oss. Kosovo spilte bra, sier Hareide.
Han startet med Tottenham-stjernen Christian Eriksen på benken, men brukte ellers et sterkt lag mot Kosovo. Nevnte Eriksen utlignet for gjestene på straffespark etter en drøy time. Da hadde midtbanespilleren vært på banen i bare noen få minutter.
– Vi ville ikke ha skader på dem før Sveits-kampen. De er sikre i startoppstillingen, og derfor kunne vi la andre spille sammen, forklarer Hareide.

Celina i form

Amir Rrahmani var mannen som sendte Kosovo i ledelsen tidligere i kampen. Han scoret like før pause, et mål som kanskje burde vært annullert for offside.
Målscorer Bersant Celina har takket nei til spill på det norske landslaget. Han valgte Kosovo. 22-åringen har bakgrunn fra Manchester City-akadamiet og gjør det for tiden svært bra for Swansea i Championship.
Forrige helg scoret han et nydelig mål da klubben knepent ble slått ut av nettopp City i FA-cupens kvartfinale.
(©NTB)
Sett denne?
OBOS-ligaen
Roper på rødt kort, så scorer de likevel
EN TIME SIDEN
Fotball
Støtter vaksinering etter slitet med koronaviruset
3 TIMER SIDEN