I et intervju med tyske Spiegel nylig uttalte Lewandowski seg kritisk til den jobben Bayern-ledelsen gjorde rundt sommerens overgangsvindu. Polakken mente klubben burde ha brukt mer penger på nye spillere for å være konkurransedyktige.
Den slags verbale utspill liker styreformann Rummenigge svært dårlig.
– Jeg skulle gjerne hatt de uttalelsene usagt, sier han til storavisen Bild og påpeker i samme åndedrag at det ikke er første gang at Lewandowski er ute med kritiske kommentarer.
Bundesliga
Superstjerner signerte nye kontrakter
12/04/2018 PÅ 16:33
Rummenigge sier videre at han tror Lewandowskis rådgiver Maik Barthel initierte det aktuelle Spiegel-intervjuet – uten å klarere det med klubben først.
– Dette skader Robert. Uansett hvem som kritiserer manageren, klubben eller lagkameratene sine, vil vedkommende få problemer med meg umiddelbart, sier Bayern-toppen.
I Spiegel-intervjuet rettet Lewandowski også kritikk mot klubbens oppkjøringsturné til Asia. Måltyven trakk ikke bare det sportslige utbyttet i tvil, men påpekte også at han er usikker på det markedsmessige utbyttet av prosjektet.
I sitt tilsvar sier en harmdirrende Rummenigge at «Lewandowskis angivelige foretrukne klubb, Real Madrid, tilbrakte 24 dager på reise, dobbelt så mye som oss».
Mandag kastet også klubbpresident Uli Hoeness seg inn i debatten. Han framsto riktignok ikke like kritisk som Rummenigge, men anmodet Lewandowski om å konsentrere seg mer om å prestere på banen enn å snakke i mediene.
(©NTB)
Bundesliga
Jarstein: – Jeg er svært lykkelig
12/04/2018 PÅ 11:13
Bundesliga
Bayern-spillerne får forbud
07/04/2018 PÅ 11:39