Scanpix

Sliter i utlandet: – Ikke optimalt

Sliter i utlandet: – Ikke optimalt
Av Eurosport

21/09/2017 11:07Oppdatert 21/09/2017 11:10

Iver Fossum har ikke hatt den utvilingen han hadde håpt på etter Hannovers retur til Bundesligaen.

Iver Fossum har ikke vært i Hannover-troppen i noen av lagets bundesligakamper hittil i høst. 21-åringen innrømmer at han skorter litt på fysikk og rutine.

Forrige sesong bidro Fossum godt på banen da Hannover rykket rett opp igjen til tysk 1. Bundesliga. Men fire kamper ut i comebacket på øverste nivå har han fortatt ikke fått plass på benken en gang.

– Det har ikke vært optimalt, erkjenner Fossum til Nettavisen.

Kapteinen på Norges U21-landslag sier han har fått greie på hva som holder ham utenfor Hannover-troppen etter opprykket.

– Det handler litt om fysikken. Vi rykket opp med en trener som kom inn på slutten av forrige sesong. Jeg regner med at han vil bruke de litt mer rutinerte karene som har litt mer fysikk og rutine i Bundesliga enn det jeg har, forklarer Fossum.

Den tidligere Strømsgodset-spilleren tror han har gode muligheter til å overbevise Hannover-trener André Breitenreiter.

– Jeg føler ikke at jeg er så langt bak de andre.

Fossum skrev under en fireårskontrakt med Hannover i desember 2015. Han debuterte i Bundesliga i en bortekamp mot Stuttgart to måneder senere.

Etter fire kamper ligger Fossums lag på en sterk fjerdeplass med elleve poeng. Hannover er fortsatt ubeseiret og er kun to poeng bak serieleder Borussia Dortmund.

(©NTB)

0
0