Senket av medspillerens «elegante» selvmål – da slo klubbens Twitter-ansvarlige til

Eirik Fure

Oppdatert 13/01/2018 klokken 18:37 GMT+1

Rune Almenning Jarstein og Per Ciljan Skjelbred ble senket av en strålende lobb. Problemet var bare at den kom fra en av deres egne spillere.

Rune Almenning Jarstein

Den norske duoen spilte hele kampen borte mot Stuttgart, men maktet ikke å bidra til poeng. Niklas Starks selvmål etter 78 minutters spill ble kampens eneste scoring.
22-åringen var i duell om ballen med en Stuttgart-spiller på vei hjem mot eget mål. Fra rundt 15 meter skled tyskeren ned på bakken og lobbet ballen svært elegant inn i eget nett.
Jarstein var på vei ut for å plukke ballen, og var dermed fullstendig satt ut av spill.
Den norske keeperen slo oppgitt ut med hendene etter det som ble matchvinnerscoringen.
Det var åpenbart ikke bare sisteskansen som fikk vondt av scoringen. Kort tid etter målet la klubbens offisielle engelske Twitter-konto ut en melding som tydet på at også de hadde det smertefullt:
– Øynene mine, skriver klubbens Twitter-konto.

Fossum fikk sjansen som innbytter

Resultatet gjør at Hertha taper terreng til lagene på øvre halvdel av tysk Bundesliga. Hovedstadslaget har 24 poeng etter 18 kamper. Stuttgart har 20 poeng.
Iver Fossum fikk en omgang som innbytter da hans Hannover sikret en knepen 3-2-seier hjemme mot Mainz. Niclas Füllkrug ble helten med sitt hattrick for hjemmelaget. Yoshinori Muto og Alexander Hack scoret gjestenes mål.
Hannover står med to poeng mer enn Hertha så langt. Mainz har bare 17 og pustes i nakken av lagene under nedrykksstriden.
Øvrige kamper lørdag: Augsburg - Hamburg 1-0, Frankfurt - Freiburg 1-1, Werder Bremen - Hoffenheim 1-1, Leipzig - Schalke (kampstart 18.30).