Getty Images

Real Madrid-stjerne vraket England, klar for Champions League-gigant

Real Madrid-stjerne vraket England, klar for Champions League-gigant

11/07/2017 13:38Oppdatert 11/07/2017 14:00

James Rodríguez forlater Real Madrid, i hvert fall midlertidig.

Det kommer ikke til i skje.

Tirsdag ettermiddag offentliggjorde nemlig Bayern München at de er enige med Real Madrid og spilleren med en låneavtale på to år. Tyskerne har deretter en opsjon på å kjøpe Rodríguez.

(saken fortsetter under bildet)

Det skal ha vært Bayern-trener Carlo Ancelotti, som også hentet colombianeren til Madrid, sitt største overgangsønske for sommeren å sikre seg Rodríguez.

Rodríguez ble Real Madrid-spiller for hele 80 millioner euro etter å ha storspilt for sitt Colombia under fotball-VM i Brasil i 2014. Der ble det seks mål og to målgivende på fem kamper, og ble dermed VMs toppscorer selv om Colombia røk ut i kvartfinalen.

Det skal også sies at han hadde gjort sakene sine bra i både Monaco og Porto i europeisk fotball før dette mesterskapet.

Den offensive midtbanemannen gjorde seg heller ikke bort i Madrid, der det ble 36 mål og 41 målgivende på 111 kamper. Han vant La Liga, Champions League (to ganger), UEFA Super Cup (to ganger) og FIFAs klubb-VM (to ganger) med Real.

Det er bekreftet at Bayerns nykommer blir med på klubbens tolv dager lange treningstur til Kina og Singapore (utreise søndag) etter han har gjennomført den obligatoriske legesjekken og signert sin kontrakt med de tyske mesterene.

0
0