Østfoldingens to fulltreffere gjør at han er oppe i åtte scoringer i Allsvenskan, og dermed er han seriens toppscorer. Sju av målene er kommet på de fire siste kampene.
Det lover godt for de kommende landskampene som venter for Elyounoussi kommende måned.
Fotball
Medier: To Brasil-profiler ferdigspilt i fotball-VM
EN TIME SIDEN
– Han har vært vår beste spiller i de siste kampene. Han har scoret to mål i de tre siste kampene og har virkelig stått fram som en avgjørende faktor, sa AIKs trener Rikard Norling om Tarik etter seieren på Friends Arena.
Tariks første kom fra kloss hold etter en retur av Falkenberg-keeper Hampus Nilsson fem minutter før pause. 12 minutter ut i 2. omgang hoppet Henok Goitom over innlegget til Sebastian Larsson, og dermed var det duket for nordmannen andre for kvelden.
Norling var ikke ferdig med å strø lovord over den norske spissen.
– Tarik har vært den som har gjort at vi har fått disse målene. Det er det bare å konstatere. Han har vært vår beste spiller, og det skyldes ikke bare målene. Han er alltid riktig plassert og opptrer korrekt når han får ballen. Han har en god touch og er i sitt rette element akkurat nå, sa den tidligere Brann-treneren Norling.
AIK er på 3. plass i Allsvenskan etter ti spilte serierunder. Malmö og Häcken ligger poenget foran. Begge har 21 poeng mot AIKs 20.
Verken Malmö eller Häcken var i aksjon mandag.
Daniel Granli fikk fem minutter som innbytter for AIK mot Falkenberg.
Mats Solheim spilte hele kampen for Hammarby i 0-0-kampen borte mot IFK Göteborg.
(©NTB)
Eliteserien
Stortalentet skal på nytt opphold i gigantklubb: – Det har vi ingenting imot
4 TIMER SIDEN
VM
FIFA: Mållinjeteknologi godkjente Japans omdiskuterte vinnermål mot Spania
19 TIMER SIDEN