Nielsen scoret to mål da Greuther Fürth berget ett poeng mot serietoer Hamburg. Han nikket inn sitt lags ledermål i første omgang og utlignet til 2-2 i kampens siste sekunder.
– Ballen kom heldigvis dit jeg sto, og jeg måtte prøve å få den under tverrliggeren. Det greide jeg til alt hell, sa Nielsen ifølge Kicker om det viktige målet og la til at han syntes laget fortjente poeng.
– Gutta ga seg aldri og kjempet helt til slutt.
Eliteserien
Kamp mot klokka – håper å få Samuelsen klar til RBK-kampen
2 TIMER SIDEN
Nordmannen fikk ikke bare plass på rundens lag i Kicker, han ble utropt til rundens spiller.

Må vente

Trener Stefan Leitl var også fornøyd med spissen som har scoret fem av sine sju seriemål siden årsskiftet.
– Han viste sin styrke som avslutter. Det gledet meg å se, sa han.
Så het som Nielsen er i øyeblikket, må han vente med å følge opp suksessen. Kommende helg har Greuther Fürth spillefri ettersom motstander Dynamo Dresden er i karantene etter positive virusprøver.
Erling Braut Haaland fikk enorm oppmerksomhet da han scoret det første målet i 1. Bundesliga etter viruspausen. Han bidro også med en assist da Borussia Dortmund knuste naboen Schalke 4-0, men i motsetning til fire av klubbkameratene kom han ikke på rundens lag i Kicker.

Haaland vraket

Julian Brandt ble kåret til rundens spiller i 1. Bundesliga. Achraf Hakimi, Thorgan Hazard og Raphaël Guerreiro var de tre andre Dortmund-spillerne på rundens lag , men Haaland tapte kampen om spissplassen med Leverkusen-spiller Kai Havertz.
Neste seriekamp for Nielsens lag er tirsdag 26. mai mot Osnabrück. Samme dag spiller Haaland og Borussia Dortmund storkamp mot Bayern München, men først skal de lørdag i aksjon borte mot Wolfsburg.
(©NTB)

Mener dette laget ser klart verst ut etter koronakrisen

Eliteserien
VIF-spilleren nærmer seg retur – roser lagkameratens «vikarjobb»
5 TIMER SIDEN
Eliteserien
– Jeg har et ganske klart mål om å rekke derbyet mot Lillestrøm
5 TIMER SIDEN