Den danske landslagsspilleren William Kvist måtte ut med brukne ribben og en punktert lunge i Danmarks kamp mot Peru. Selv utelukker han ikke en VM-retur.
Kvist, som er en viktig brikke i den danske VM-stammen, vil nøye undersøke muligheten til mer VM-spill etter lørdagens skade. Den uheldige dansken har ikke helt gitt opp håpet, på tross av brukne ribben og punktert lunge.
Eliteserien
Dette er måltyven RBK jakter: – Han har vært en åpenbaring denne sesongen
EN TIME SIDEN
– Jeg er i bedring, og det er bra, sier midtbanespilleren på sin Facebook-side.
Mandag reiste han hjem til Danmark for å undersøke skaden ytterligere.
Verdensmesterskapet i Russland strekker seg fram til 15. juli, og skulle Danmark ta seg langt, ønsker 33-åringen å komme tilbake.
– Dersom det finnes en bitte liten mulighet for at jeg kan spille en rolle, skal den muligheten undersøkes grundig, sier Kvist.
Fått med deg denne ukens podcast? Saken fortsetter under videoen:
Heller ikke den danske landslagslegen Thøger Krogh vil avvise en retur for midtbanespilleren.
– En punktert lunge vil kunne leges kjapt, men spørsmålet er hvor mye smerte ribbeina påfører, sier han og legger til at det kun blir spekulasjoner om Kvist kan rekke en eventuell VM-finale.
– Det må vi se på. Det er lenge til en eventuell VM-finale, men man skal aldri si aldri. Vi får se hvordan det går de neste dagene.
Danmark åpnet med 1-0-seier mot Peru. Torsdag spiller Åge Hareides mannskap mot Australia, før Frankrike venter i den siste gruppespillkampen. De to beste går videre til åttendedelsfinale.
(©NTB)
Sett den rykende ferske episoden av Emil i Eliteserien?
Eliteserien
Bekreftet: Fagermo og Nornes gjenforenes i Vålerenga: – «Once in a lifetime»-mulighet
4 TIMER SIDEN
Eliteserien
Skulle bøtte inn mål for eliteserieklubben. Nå har han forlatt klubben av personlige årsaker
7 TIMER SIDEN