King testet først negativt i Bournemouth etter landslagssamlingen med Norge, men testen han tok dagen etter, var positiv, skriver Bournemouth på sitt nettsted.
Nordmannen viste symptomer på viruset etter den første testen. King forteller til Dagbladet at han følte seg dårlig tirsdag kveld.
OBOS-ligaen
Nesselquist forlater Strømmen etter nedrykket: – Blandede følelser
41 MINUTTER SIDEN
– Jeg var tett i brystet. Da jeg sto opp onsdag, var jeg også dårlig. Jeg kontaktet legen. De ba meg komme, selv om jeg ikke følte meg bra. Jeg ble sendt hjem uten å ha vært i kontakt med lagkamerater. Torsdag morgen testet de meg, og torsdag kom det positive svaret, sier han til Dagbladet.
Han er nå satt i isolasjon. Bournemouth jobber med å identifisere andre som har vært i kontakt med spissen.
King er den femte spilleren som har testet positivt i forbindelse med Norges landslagssamling kampene mot Romania og Østerrike. Omar Elabdellaoui testet som kjent positivt under samlingen, noe som til slutt førte til at laget ikke fikk reist til Østerrike. Manglende oppmøte der betydde 0-3-tap.
Tidligere fredag ble det også klart at Patrick Berg, Markus Henriksen og Marius Lode også har testet positivt. De har vært i karantene så å si siden Elabdellaouis positive test. Det har også nesten alle spillerne som var i den opprinnelige landslagstroppen, etter laget ikke fikk reist til Romania.
I tillegg har André Hansen og Sondre Rossbach fått forlenget smittekarantene. Hansen må stå over mot Brann tirsdag og Rossbach mot Start søndag.
Fotball
Lionel Messi vant Gullballen for sjuende gang
3 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Imponert over egen klubb: – Bare å ta av seg hatten
4 TIMER SIDEN