Norges U21-lag sikret nok en viktig trepoenger i EM-kvalfiseringen da de fredag vant 3-1 hjemme mot gruppefirer Finland. Smeruds gutter hadde god kontroll mot laget fra de tusen sjøers land, og til tross for at rødtrøyene ikke helt fikk ballen i mål i den første omgangen, løsnet det virkelig i den andre.
En frisparkvariant av Johan Hove og to scoringer av Jørgen Strand Larsen sørget for tre scoringer og like mange poeng til Norge.
Eliteserien
Disse Eliteserie-trenerne tjente mest i fjor – én skiller seg klart ut
5 TIMER SIDEN
Dermed har U21-laget fortsatt store muligheter til å kvalifisere seg til EM i Romania og Georgia i 2023.
Mens Jørgen Strand Larsen scoret to for Norge, gikk en småhaltende Erik Botheim målløs av banen etter 86 minutter. Glimt-spilleren skaffet straffe midtveis i den andre omgangen, men ble liggende på kunstgresset i store smerter etter duellen med finske Suhonen. Botheim så ut til å holde seg til kneet, men kom seg opp på beina og spilte tjue minutter til.
– Jeg kjenner det litt. Jeg håper det ikke er alvorlig, men jeg skal få sjekket det, sa Botheim til VG etter kampslutt.
Erik Botheim har vært svært toneangivende for et høytflyvende Bodø/Glimt denne sesongen, og spissen står så langt med 13 mål og to målgivende på 26 kamper i Eliteserien. I Conference League står den tidligere RBK-spissen med utrolige tre mål og fire målgivende på fire kamper.
VM
Flere lag bøtelagt av FIFA under VM
5 TIMER SIDEN
Eliteserien
Bekreftet: Rosenborg henter finsk midtbanetalent
7 TIMER SIDEN