I en pressemelding lørdag ble Sander Håskjold Nyland presentert som klubbens nye hovedtrener. 25-åringen har signert en toårsavtale.
Han er landslagskeeper Ørjan Håskjold Nylands yngre bror, og har siden 2016 hatt en trenerrolle i klubben. Forrige sesong var 1993-modellen assistent til Sindre Eid, og tok over ansvaret på midlertidig basis etter at han ga seg tidligere i år. Nå er altså stillingen gjort permanent.
OBOS-ligaen
Målthriller da Ranheim og Aalesund delte poengene
6 TIMER SIDEN
– Vi har hatt en god og grundig prosess rundt ansettelsen av ny hovedtrener, og det er med stor glede at vi i dag kan presentere Sander som Hødd sin nye hovedtrener. Sande rhar hatt hovedansvaret de siste månedene, og gjort en veldig god jobb sammen med de andre i teamet. Vi er opptatt av å utvikle både spillere og trenere i Hødd, og slik skape sterke kollektiv som skal bringe klubben videre, sier sportssjef André Nevstad til Hodd.no.
Eurosport.no har forsøkt å komme i kontakt med den ferske hovedtreneren uten å lykkes.
Overfor Sunnmørsposten sier Håskjold Nyland at han er beæret over å få tilliten.
– Jeg tror dette kommer til å gå veldig bra. Jeg gleder meg ufattelig mye, for det er en ære å få en jobb som hovedtrener i Hødd. Det var en enkel avgjørelse da jeg fikk spørsmål om det var noe jeg ønsket, sier Nyland til smp.no.
Allerede søndag får han sin første test. Da møtes Hødd og Aalesund på Color Line stadion til treningskamp.
Foto: IL Hødd ved A. Flatin.
OBOS-ligaen
De lokale heltene sendte Start ut av nedrykkssumpen
6 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Kontroversiell straffesituasjon da Jerv snublet mot Ull/Kisa
6 TIMER SIDEN