Gudmund Taksdal Kongshavn blir værende i Tromsø. Onsdag signerte keeperen en kontrakt som binder ham til klubben ut 2018 og 2019, skriver klubben i en pressemelding.
Keeperen trives svært godt i klubben han kom til i 2015 og trives godt i byen. Han legger ikke skjul på at han ønsket stabilitet.
Fotball
Rogne klar for ny klubb
11 TIMER SIDEN
– Det er ikke så lenge jeg siden jeg ble far og nå får jeg stabilitet med familien i stedet for å måtte reise bort for å finne ny klubb. TIL er en klubb jeg har blitt glad i, sier keeperen til klubbens hjemmeside.
Under Simo Valakari har Tromsø levert en utrolig sterk høstsesong og reddet plassen med god margin. Kongshavn tror TIL-fansen vil får det morro i årene som kommer under ledelse av den finske treneren.
– Mange har lyst å være et spillende lag, men det er ikke lett å få til, så derfor er det nesten litt utrolig hvor stor utvikling vi har hatt på så kort tid. Mange andre har pratet om at de skulle ønsker at sesongen varte lenger, for det er så artig, og slik føler jeg det også. Som regel har man lyst til å ta ferie, men vi har vært gode og hatt flyt, at jeg kunne gjerne spilt lenger. Jeg gleder meg noe vanvittig til oppkjøringen for å se hvilket opplegg som venter, sier Kongshavn.
Tromsø er glad for kontinuitet på keeperplassen.
– Gudmund har vært veldig bra i år og levert under press i høst. Simo har gitt han en utfordring i å kunne spille ut bakfra og han har tatt den utfordringen på et veldig bra vis. Han er en flott menneske ambassadør for klubben, sier sportssjef Svein Morten Johansen til klubbens hjemmeside.
Fotball
Eliteserie-spiller tatt for råkjøring
13 TIMER SIDEN
Fotball
Nedrykkslagene forsterker: Se OBOS-overgangene her
18 TIMER SIDEN