Oppdatert: Opprett ditt Eliteserien Fantasy-lag nå.

Over 110.000 nordmenn spiller i dag Fantasy Premier League. På verdensbasis er det over 4,3 millioner registrerte spillere. Hver uke plukker de ut de spillerne de tror kommer til å gjøre det best i den kommende serierunden, og konkurrerer mot familie, kolleger og venner for å måle hvem som er den beste «manageren».

Fra og med denne sesongen blir Eliteserien den første europeiske ligaen som får nøyaktig det samme spillet som den engelske landeplagen. Det nye spillet er et samarbeid mellom Eurosport, Norsk Toppfotball og VG og utvikles av samme leverandør som Fantasy Premier League.

Aalbu har sett Fantasy-galskapen
Jan-Erik Aalbu, sportssjef i Discovery, lover at Fantasy-spillet blir en viktig del av rettighetshaverens satsing på Eliteserien de neste årene.

– Det er viktig for oss å tilby innhold også utenfor bare det å vise fotballkampene. Dette er en rettighet vi skal jobbe med i seks år og som vi har stor respekt og interesse for. Og jeg har jo sett hvor gærne en del av kollegene her på huset er når det kommer til Premier League-spillet, sier Aalbu.

Opprett ditt lag nå: https://fantasy.eurosport.no/
Eliteserien
Peker på forskjeller mellom Knutsens og Eggens 4-3-3: – Ingen blåkopi
3 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Rekdal om nivået i Norge, mentalitet og Drillo: – Vi lo jo av Egil, men ...
3 TIMER SIDEN
Fotball
Glimt henter midtbanespiller
5 TIMER SIDEN