Det melder Expressen torsdag kveld.
Ifølge avisen skal en overgang være like om hjørnet. Det skal i første omgang dreie seg om en låneavtale, hvor IFK har opsjon på kjøp.
Eliteserien
Her er de nominerte til årets trener i Eliteserien
3 TIMER SIDEN
Den tidligere Odd-spilleren skal være øverst på klubbens ønskeliste etter at totalt fem midtbanespillere har forsvunnet i sommer. Senest i går ble det klart at Mikael Norø Ingebrigtsen returnerer til Tromsø.
Oldrup Jensen forlot Odd til fordel for belgiske Zulte Waregem i fjor sommer, men har slitt med spilletid siden han kom til klubben. 25-åringen har startet på benken i klubbens to første seriekamper denne sesongen.
Forrige uke ble Oldrup Jensen lansert som en kandidat til å erstatte Sivert Heltne Nilsen i Brann av Eurosport-ekspert og Mjøndalen-spiller Christian Gauseth.
– Hadde jeg styrt i Brann, så hadde jeg sett til Belgia og Fredrik Oldrup Jensen. Han sitter på benken i Zulte Waregem. Å hente han inn ut sesongen kommer ikke til å koste all verden, og jeg er sikker på at han hadde vært motivert for oppgaven. Å være med å kjempe om et seriegull istedenfor å sitte på benken der nede? Å, ja, sa Gauseth.
Nå er det altså mye som tyder på at Oldrup Jensen ender opp i svensk fotball.
Eliteserien
Kan bli tvunget til å spille hjemmekamp på nedrykksrivalens bane
4 TIMER SIDEN
Eliteserien
Mister Branns skjebnekamp: – Kjipt å ikke få bidra
5 TIMER SIDEN