• Se alt fra Eliteserien og OBOS-ligaen på Eurosport Player. Abonner her!
I lørdagens kamp mellom Selbak og Vestfossen, Norsk Tipping-ligaen, avd. 2, som tilsvarer nivå fire, skjedde det noe som fikk både spillerne og publikum til å sperre øynene opp. I det 85. minutt gikk en klarering rett i strømledningen som var på siden av banen. Strømledningen røk, noe som foråsaket store gnister og kampen ble stoppet en kort periode.
Det var Fredriksstad Blad som omtalte saken først.
VM
FIFA: Mållinjeteknologi godkjente Japans omdiskuterte vinnermål mot Spania
6 TIMER SIDEN
– Det var en ball som traff strømlinjen. Det begynte å brenne litt og strømlinjen falt ned, forteller Selbaks daglige leder, Atle Engsmyr som var tilstede under kampen.
– Har du opplevd noe sånt før?
– Nei, det har jeg aldri opplevd før. Det skal litt til for å treffe en strømlinje, så det var bra treff, forteller Engsmyr.
Se video av situasjonen her (saken fortsetter under videoen):
Han forteller at det begynte å brenne litt på bakken, men at det ble fort slukket med vann. Kampen ble også stoppet en liten stund.
– Det var ingen folk der det skjedde, det varte i noen sekunder, kanskje ett minutt. Det var ikke noe dramatisk, uten at det var litt rart å se på det, man vet aldri hva som kan skje, sier Engsmyr.
Siden strømledningen røk førte det til at strømmen gikk en liten periode. Engsmyr forteller til Eurosport at det ble fikset fort og at strømmen kom tilbake igjen etter en time.
Selbak tapte 0-5 mot Vestofossen og har bare tre poeng etter 23 kamper.
  • Se alt fra Eliteserien og OBOS-ligaen på Eurosport Player. Abonner her!
Sett denne?
Eliteserien
Ble signert før årets sesong – nå har han terminert kontrakten
9 TIMER SIDEN
Eliteserien
Landslagsprofil klar for Bodø/Glimt: – Ville til det beste laget i Norge
10 TIMER SIDEN