Det opplyser Norges Fotballforbund til NTB. I 2018 hadde Lars Lagerbäcks menn et snitt på 8480 tilskuere på eget gress. Til nå har den mest besøkte Ullevaal-kampen under svenskens ledelse vært fjorårets oktobermøte med Slovenia (14.712).
– Vi har solgt jevnt og trutt med billetter de siste ukene. Til tross for at vi er i vintermodus, er langsidene i ferd med å bli utsolgt. De sterke sportslige resultatene i fjor med gruppeseier i Nations League har gitt folk troen på landslaget, og vi gleder oss stort til årets første hjemmekamp i EM-kvalifiseringen, sier NFFs kommunikasjonsdirektør Svein Graff og fortsetter:
– Vi er ubeseiret på hjemmebane under Lars Lagerbäck, og det blir fotballfest på et fullsatt Ullevaal stadion i slutten av mars.
Eliteserien
Lar seg ikke skremme av Glimt: – Vi er bedre enn andrelaget til Roma vi også
EN TIME SIDEN
NFF erkjenner at fjorårets tilskuersnitt ikke var godt nok.
– Nations League var nytt og ukjent for mange da det ble introdusert i fjor, og det bidro til at mange nasjoner opplevde lave tilskuertall hjemme. Vi hadde et snitt på 8480 tilskuere på Ullevaal i fjor. Det er ikke godt nok. Vi sikter høyere i år når den tradisjonelle EM-kvalifiseringen starter, og for Norges del betyr det attraktive lag som Spania og Sverige i gruppa, sier Graff.
Norge starter EM-kvalifiseringen borte mot Spania i Valencia lørdag 23. mars. Tre dager senere går hjemmekampen mot Sverige.
(©NTB)
Sett denne?
UEFA Europa Conference League
Mourinho om Bodø-turen: – Et følelsesmessig arr
EN TIME SIDEN
Fotball
Kan være ute resten av året: – En omfattende skade
EN TIME SIDEN