Berget og Ulvestad scoret i Allsvenskan

Oppdatert 06/08/2020 klokken 09:04 GMT+2

Jo Inge Berget scoret det første målet på straffespark da Malmö vant skånederbyet mot Helsingborg 4-1. Fredrik Ulvestad ble matchvinner for Djurgården.

Fredrik Ulvestad

Fire nordmenn var i aksjon i kamper i Allsvenskan fotball onsdag, og to av dem tegnet seg på scoringslista med viktige straffespark.
Berget satte inn 1-0-målet da serieleder Malmö slo Helsingborg. Midtstopperne Franz Brorsson og Anel Ahmedhodzic scoret begge sitt første mål i Allsvenskan noensinne, og Malmö er med seieren tre poeng foran IFK Norrköping, som spiller torsdag. Isaac Kiese Thelin fastsatte resultatet til 4-1 og topper måljegerlista.
Ulvestad satte inn 2-0-målet på straffespark i det 42. minutt på vei mot Djurgårdens 2-1-seier borte mot Varberg. Keeper Per Kristian Bråtveit spilte i likhet med Ulvestad hele kampen for stockholmsklubben, mens Aslak Fonn Witry kom inn i 2. omgang.
Djurgården er nummer tre på tabellen, fem poeng bak Malmö.

Brann-spillerne om Ingebrigtsen: – Virker som en veldig fin trener