Saken oppdateres!
Flere Eliteserie-lag har denne uken bestemt seg for å droppe oppsatte treningskamper grunnet smittefaren ved det omfattende koronaviruset.
Eliteserien
Sjekk VIF-keeperens «hemmelige våpen»: – Handler om å kamuflere
6 TIMER SIDEN
Selve seriestarten kan står i fare for å bli utsatt, og torsdag skal klubbene, NFF og NTF i møte for å diskutere ulike scenarioer.

– Utsett Eliteserien i fire uker

Sportssjef i Sarpsborg 08 Thomas Bernsten er ikke i tvil om hva han mener må gjøres.
– Utsett Eliteserien i 4 uker. Sett alle lag i 14 dagers karantene fra fellestrening. Avlys eller spill en amputert utgave av Cupen, bruk disse ledige datoene til å spille de utsatte serierundene, skriver Berntsen på Twitter, og legger til:
– Vis samfunnsansvar.

Skullerud: – Jeg ser ingen annen utvei

Eurosports fotballekspert Tor Ole Skullerud mener også at den eneste fornuftige løsningen er nå å utsette sesongstarten.
– Jeg ser ingen annen utvei. Alt peker på at dette blir verre og verre, og ingen vet egentlig hvordan situasjonen er om to uker, sier han til Eurosport.no.
– Samtidig, i det store og hele bildet, er ikke fotball det viktigste i det hele tatt. Dette handler om å gjennomføre en felles dugnad slik at ikke flere mennesker blir syke og i verste fall dør. Da er det vanskelig å tenke i "fotballbobla".

Avlyse treninger?

– Hva synes du om at klubbene nå avlyser treningskamper?
– Jeg synes det er riktig. Det er ikke overraskende at de utsetter kamper som i utgangspunktet ikke betyr noe, svarer Skullerud.
Antall smittete i Norge bare øker, og det er tydelig at Eliteserie-klubbene gjør alt de kan for å unngå smitte. Fotballeksperten mener samtidig at det kan ende med at også treninger og annen aktivitet blir avlyst.
– Slik som utviklingen er nå, så er det nok et tidsspørsmål før vi får smittete fotballspillere i Norge. Da kan er neste spørsmål om det i det hele tatt blir treningsaktivitet.
Fotball
Mener Solbakken bør ta ut Berisha på landslaget
6 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Se høydepunkt: Sandnes Ulf snudde det mot Stjørdals-Blink
7 TIMER SIDEN