Det opplyser Kjøll i kjølvannet av fredagens pressekonferanse der det ikke kom noen gode nyheter for verken toppidretten eller breddeidretten for voksne.
Regjeringen åpner derimot for konkurranseaktivitet for barne- og ungdomsidretten.
Champions League
Kan tjene over 200 millioner kroner: – Har nok ikke hele Norge i ryggen
2 TIMER SIDEN
– Når det gjelder toppidretten og voksenidretten, hvor gjeldende restriksjoner opprettholdes, er jeg bekymret. Jeg frykter at flere utøvere faller fra, de frivillige blir borte, arbeidstakere står i fare for å miste arbeidet og klubbene står i fare for å gå konkurs, sier idrettspresidenten.
Hun legger til at en langvarig nedstengning vil utfordre «vår evne til å opprettholde en intakt idrettsorganisasjon, også når pandemien er lagt bak oss».
Kjøll har bedt om et hastemøte med statsminister Erna Solberg og regjeringen. Det finner sted 3. mars.
Fredag ble det klart at nasjonalt seriespill fortsatt må avvente oppstart etter fire uker med nedstengning. Heller ikke treningskamper anbefales.

Kamper avlyst

I utgangspunktet skulle Rosenborg møte Stjørdals Blink i en treningskamp fredag. Til Adresseavisen bekrefter RBK-lege Reidar Due at kampen er avlyst som en konsekvens av de nye nasjonale koronareglene.
– Vi tar dette litt dag for dag, men jeg regner med at oppholdet på Frøya neste uke blir uten treningskamp mot Ranheim, men med internkamp i stedet, sier Due til Adresseavisen.
Også Haugesunds planlagte treningskamp mot Sandnes Ulf fredag kveld er avlyst. Det bekrefter FHK på sine hjemmesider.
– Vi var veldig innstilt på å komme i gang med kampsesongen i dag, men kan ikke gjøre annet enn å forholde oss til nasjonale retningslinjer. Vi har etterhvert fått god trening i å tilpasse oss endrede betingelser på kort varsel og kan ikke bruke tid på å la oss frustrere av at slike ting skjer, sier sportslig leder Eirik Opedal til FKH.no.
(©NTB)
Allsvenskan
Full Høgmo-jubel – tilbake på tabelltoppen og lukter på målrekord
13 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Skeid med sterkt bortepoeng mot Sandnes Ulf
13 TIMER SIDEN