• Supersøndag: Se Vålerenga - Rosenborg klokken 20.00 på Eurosport Player og TVNorge
– Hei alle sammen. Selv om det ikke var planen, så har jeg bruk for å forklare noen ting omkring det som skjedde natt til søndag, skriver Philine Roepstorff på Instagram.
Slik starter den danske modellen, som er kjæreste med Nicklas Bendtner, innlegget der hun gir sin versjon av voldsepisoden mot taxisjåføren i København natt til søndag.
Eliteserien
Her er de nominerte til årets trener i Eliteserien
2 TIMER SIDEN
Roepstorff bekrefter at Bendtner slo taxisjåføren, men at det skal ha skjedd i selvforsvar etter truende oppførsel fra taxisjåføren. Les hele innlegget og hva Dantaxi sier om påstandene fra henne lengre nede i saken.

Slår tilbake mot påstandene fra Roepstorff

Ifølge modellen var de to på vei hjem til Bendtner da episoden inntraff. Taxisjåføren skal ha kjørt i en annen retning to ganger på vei hjem, noe som gjorde paret utilfredse og dermed ikke ønsket å kjøre videre med taxisjåføren.
– Det får han til å gå amok. Han tar en U-sving og kjører etter oss mens han roper ting som ludder, bitch og tispe. Til slutt kjører han inn foran oss, løpet ut av bilen og kaster en flaske mot meg. Den treffer ikke, men er tett på. Deretter kommer han mot oss og min mann slå han en gang, og det rammer åpenbart veldig uheldig, skriver hun.
– Selvfølgelig skal han ikke slå, men det var ikke Nicklas overfalt noen. Han ble forfulgt og forsvarte seg selv og meg.
Kommunikasjonssjef i Dantaxi slår tilbake mot påstandene fra Bendtner kjæreste.
– Føreren har overlevert all materiale til politiet - deriblant videomaterialet fra taxien. Det jeg har fått opplyst er at materialet ikke stemmer overens med det forløpet hun beskriver, sier Rasmus Krochin til Ekstra Bladet.
Ifølge den danske avisen BT skal taxisjåføren ha takket for støtten på en intern Facebook-gruppe for taxisjåfører der saken har vært omtalt.
– Jeg har det godt, skriver han ifølge den danske avisen.
  • Supersøndag: Se Vålerenga - Rosenborg klokken 20.00 på Eurosport Player og TVNorge
Les hele innlegget til Roepstorff. Saken fortsetter under Instagram-meldingen:

Rosenborg har vært i kontakt med taxiselskapet

Tirsdag skal Bendtner møte klubben og forklare seg for ledelsen i klubben om episoden. Mandag kom Rosenborg med en pressemelding. Klubben skal nå gå gjennom det som har skjedd og vurdere hvordan klubben skal reagere.
– Vi har også vært i kontakt med det danske taxiselskapet og orientert om hva klubben vurderer å foreta seg, samt uttrykt beklagelse for hendelsen uten at vi har fullstendig kjennskap til detaljene, skriver klubben i pressemeldingen.
– Om saken havner i rettssystemet er vi trygg på at det danske rettssystemet håndterer denne saken på riktig måte, skriver de videre.
Voldsepisoden har fått økonomiske konsekvenser for den danske spissen. Hårvoksmerket ID Hair har avsluttet samarbeidet med Bendtner med umiddelbar virkning.
– Vi tolererer ikke vold, vanskeligere enn det er det ikke, sier direktør Preben Munch i selskapet ifølge Ekstra Bladet.
Eliteserien
Kan bli tvunget til å spille hjemmekamp på nedrykksrivalens bane
3 TIMER SIDEN
Eliteserien
Mister Branns skjebnekamp: – Kjipt å ikke få bidra
4 TIMER SIDEN