Nicklas Bendtner er ikke en del av Rosenborg-troppen som har startet sesongoppkjøringen. Det betyr at Pål Andre Helland og co., som hadde med en hemmelighet til treningsfeltet, enn så lenge må klare seg uten dansken.
Alt tyder imidlertid på at Lorden sprudler over av energi.
På Instagram har han de siste dagene lagt ut flere videoer og bilder av seg selv. I tillegg har han hatt livesending fra egne treningsøkter. Fellesnevneren er smil og glede.
OBOS-ligaen
Signerte for Lillestrøm i vinter – nå er han klar for Kongsvinger
14 MINUTTER SIDEN

Energisk Bendtner

Dansken viser også velvillig frem den veltrente kroppen sin til stor begeistring blant fansen.
Eurosports fotballekspert Christian Gauseth er selv svært aktiv på Instagram, og humret da han så bildene.
– Han har fire av de siste bildene i baris. Hva skal man si? Han er vel klar over hva som treffer følgerne. Dette treffer godt innenfor. Folk vil ha Bendtner, og Bendtner gir Bendtner til folket, sier Gauseth.
– Det kan tenkes at det er et tapt veddemål når det er fire på rad i baris. Det er noe Putin over disse bildene. Jeg vil vel tro det er mange som tenker i de baner.
(bla deg gjennom noen av bildene her - saken fortsetter under)

– Ingen tjukkas som har vært på juleferie

Fansen har allerede tatt av og er fulle begeistring dersom man skal tolke kommentarfeltene. Dansken har 439.000 følgere.
– Han er en forferdelig kjekk mann og er den største i ligaen. Hvis han ikke skal kunne unne seg det, hvem skal det da? Det er herlig å se. Jeg er sikker på at det kommer til å hagle med likes, smiler Gauseth, som selv har over 18.000 følgere.
– Hva tror du om formen hans?
– Det viser at han ikke akkurat er i dårlig form. Det er ingen tjukkas som har vært hjemme på juleferie i Danmark, men han har holdt formen vedlike. Basert på barisbildene, blir det en ny stor sesong av Bendtner, humrer Gauseth.
Eliteserien
Nysigneringen: – Laget har stort potensiale
35 MINUTTER SIDEN
Eliteserien
Returnerer til Vålerenga: – Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves
2 TIMER SIDEN