Rosenborg meldte på Twitter like før midnatt at Nicklas Bendtner skal være klar for storklubben FC København.
Fotball
Medier: To Brasil-profiler ferdigspilt i fotball-VM
EN TIME SIDEN
Også den danske klubben bekrefter handelen på det sosiale mediet, med en signeringsvideo. På hjemmesidene skriver de også at det er snakk om en kontrakt ut året.
Bendtner fikk 86 kamper for Rosenborg og har scoret 35 mål. Den siste tiden har spissen imidlertidig vært helt ute i kulda, og har fått beskjed om å finne seg en ny klubb.
Nå er det klart at han vender hjem til Danmark etter 15 år i utlandet. Han har heller aldri spilt seniorfotball på toppnivå i hjemlandet, og nå skal han trenes av norske Ståle Solbakken.
– Da jeg var 16 år og dro hjemmefra, var det mye jeg ikke visste om. Men jeg visste i hvert fall at jeg gjerne ville vende tilbake til K.B og FCK en vakker dag. 15 år senere kan jeg si at det føles enda større enn jeg har drømt om, skriver Bendtner selv på Instagram.
Han skriver også at pausen hans har lært han at han ikke er lei av fotball, men heller mer motivert enn noensinne.
Hele instagram-innlegget kan du se her:
Den høyreiste dansken skal ifølge Københavns hjemmesider trene med klubben fra og med onsdag. Det skal også bli en påfølgende pressekonferanse med Solbakken og Bendtner i etterkant av treningen.
31-åringen har hatt en solid karriere, og kan skilte med klubber som Arsenal, Juventus og Wolfsburg på CVen. I Trondheim startet han bra og scoret blant annet to mål i cupfinalen mot Strømsgodset i fjor. I tillegg ble han toppscorer i Eliteserien i 2017, men etter at Eirik Horneland tok over fikk han bare et par kamper før han ble vraket fra kamptroppen.
Tidligere ble det ryktet at han havnet i kulden i Rosenborg på grunn av spesialbehandling og holdninger og at spillerne skulle ha gjort et opprør på trening.
Det kjente ikke kaptein Mike Jensen seg i:
Eliteserien
Stortalentet skal på nytt opphold i gigantklubb: – Det har vi ingenting imot
4 TIMER SIDEN
VM
FIFA: Mållinjeteknologi godkjente Japans omdiskuterte vinnermål mot Spania
19 TIMER SIDEN