Det har lenge vært snakk om hvilken klubb Ole Selnæs skal spille for neste sesong. Nå er midtbanespilleren klar for å spille i FC Zürich. Det bekrefter klubben selv på Twitter.
Overgangen skjer med umiddelbar virkning. Han har kontrakt med den regjerende sveitsiske seriemesteren frem til sommeren 2023.
Fotball
Reiten-dobbel sørget for seier i generalprøven: – Fått beskjed om å score mer
24 MINUTTER SIDEN
– I Ole får laget vårt en spiller med strategiske ferdigheter. Med sin personlighet og erfaring vil Ole gi oss ytterligere viktige elementer for lagstrukturen vår, sier FCZs sportsdirektør Marinko Jurendic til klubbens hjemmeside.
LES OGSÅ: Bekreftet: Odd-duo klar for nederlandsk klubb: – Har vært en nervepirrende prosess
Trønderen begynte proffkarrieren i Rosenborg i 2012. Han har 134 tellende kamper for Trondheim-klubben, og var med på å vinne «the double» i 2015. Selnæs har 32 kamper for det norske landslaget.
27-åringen ble i 2019 solgt fra franske Saint-Étienne til kinesiske Shenzhen FC. Der har han hatt kontrakt de siste tre årene. Han har siden 2021 vært på utlån til Hebei FC og har de siste ti månedene ikke spilt en eneste tellende kamp i kinesisk fotball, ifølge Adresseavisen.
Norgesmesterskapet
Straffet gamleklubben – slik endte kveldens cupkamper
EN TIME SIDEN
Norgesmesterskapet
Overbevist om at VIF-trenden kommer til å snu: – Ingen fordel å møte dem nå
5 TIMER SIDEN