Bekreftelsen kom i kjølvannet av at flere britiske medier, blant dem allmennkringkasteren BBC , hevdet å kjenne til at den tidligere Newcastle- og Crystal Palace-manageren var på vei tilbake i manesjen.
Trenerveteranen har signert en to og et halvt år lang kontrakt med West Brom. Med seg får 56-åringen blant annet sin tidligere Newcastle-assistent John Carver.
– Jeg er strålende fornøyd med hensyn til den utfordringen som nå er gitt meg, og jeg ser fram til å starte arbeidet med det jeg anser som en spillergruppa med mye kvalitet, sier Pardew i en uttalelse.
Eliteserien
Godset-juvelen skrev ny kontrakt: – Går en lys fremtid i møte
11 TIMER SIDEN
Han var på plass på klubben treningsanlegg allerede onsdag. Pardew fikk i desember i fjor sparken som Palace-manager som følge av svake resultater.
WBA sparket tidligere denne måneden Tony Pulis, og assistentmanager Gary Megson har ledet laget siden. Tirsdag ble det 2-2 mot Newcastle. West Bromwich ligger på 16.-plass i Premier League med 12 poeng, to poeng over West Ham som ligger under streken.
Onsdag ble det også bekreftet at Sam Allardyce tar over kriserammede Everton. Laget ligger på plassen under WBA, men med lik poengsum. Også i Europa League er det blitt en skral poengsum. Laget ligger sist i gruppe E med ett fattig poeng.
En rekke engelske medier meldte tidligere på dagen at engelskmannen vil gjøre comeback i Premier League hos Merseyside-klubben. Den tidligere engelske landslagssjefen erstatter Ronald Koeman som fikk sparken tidligere i høst.
David Unsworth har ledet Everton-laget den siste tiden, uten at det har ført til noe oppsving i resultater. Onsdag kveld møter de blåkledde West Ham hjemme. Den kampen ledes av Unsworth.
(©NTB/Eurosport.no)
Joacims blogg
En «no-brainer» – men nå må de legge vekk Eggen-sammenligningen
12 TIMER SIDEN
Fotball
VIF forlenger med talentduo: – Interesse fra europeiske klubber
14 TIMER SIDEN