Det bekrefter spillerens agent, Daniel Steinfeld, til Eurosport.no.
– Dette er sånn det er noen ganger. En sjelden gang må man inn og agere før teltet står i full fyr. Det har vi gjort nå, skriver Steinfeld i en SMS.
Eliteserien
– Det er en oppskrift på katastrofe. Det kommer ikke til å gå
3 TIMER SIDEN
I forrige seriekamp skal sisteskansen ha gjort to tabber i 1-2-tapet mot Botosani, som førte til at han ble satt ut av laget, ifølge Digisport.
– Jeg spurte om en keeper, ikke en libero. Jeg sa det til deg, jeg er krevende, uttalte trener Mircea Rednic til Telekomsport.

Enighet om terminering

Partene har vært i samtaler de siste dagene for å få løst floken. McDermott gjorde det klart at han ønsket seg vekk fra klubben.
– Situasjonen har vært veldig prekær fra å være så sterkt ønsket for en måned siden. Etter samtalene de siste dagene valgte vi å ta kontakt med klubben i går, med et ønske om å terminere kontrakten, noe presidentene og klubben har vært meget samarbeidsvillige med, sier Steinfeld.
For bare et par uker siden fortalte McDermott om den positive starten i Romania. I hans to første kamper ble det seks poeng og null baklengsmål. Han hadde en følelse av at han skulle satses på, og at han var sterkt ønsket i klubben.
– Jeg var veldig sterkt ønsket her, og det er en klubb med ambisjoner. Også har jeg tenkt utvikling, for her spiller de moderne fotball med spill langs bakken og mer kvalitet, sa han til Eurosport.no i midten av februar.
Sett denne? Artikkelen fortsetter under videoen.

Plutselig endring

Nå forteller spillerens agent at situasjonen rundt keeperplassen brått ble endret.
– En annen kultur, samt store plutselige endringer i klubbens keepersituasjon gjorde at Sean så at dette ikke var riktig for hans videre utvikling og karriere. Vi er glade for at situasjonen nå er løst, og ser fremover, sier Daniel Steinfeld.
Han ønsket ikke kommentere hvilke muligheter spilleren nå vurderer. Overgangsvinduet i Norge er åpent frem til 1. april, og hans gamleklubb, Kristiansund, er blant lagene som har signalisert at de ønsker å styrke seg i keeperposisjonen.
Sett denne?
Fotball
Dagen derpå i Bodø: – En bortimot uvirkelig reise
6 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Maner folk til tribunene før lokaloppgjør: – Få fingeren ut!
6 TIMER SIDEN