De fleste forbinder kanskje quiz og gåter med påske og hyttekos, men Nordsjælland byr på litt juleunderholdning på klubbens Twitter-konto.
På ettermiddagen bitte lille julaften varter klubben opp med flere bilder som på mange måter bekrefter at de henter en spiller fra Norge.
Det første bildet som ble lagt ut forteller at klubben er på shopping.
Eliteserien
Ordknapp om stopperskadene før derbyet: – Vi har dem under oppsyn
EN TIME SIDEN
Deretter følger de opp med et hint om at de er nord for polarsirkelen.
– Litt mørkt, men de har gått all-in på julepynten nord for Polarsirkelen, skriver kontoen med et blunkefjes.
Klubben la senere ut et bilde hvor det stod «Tromsø», men valgte å fjerne det. Etter de siste dagers spekulasjoner var det imidlertid liten tvil om hvilken klubb det handlet om, og til slutt kom bekreftelsen.
Den danske klubben bekrefter dermed signeringen av Tromsøs Ulrik Yttergård Jenssen. Den norske U21-landslagsspilleren har tidligere forsøkt seg i utlandet i Lyon, og tar nå igjen turen ut av Norge.
– Ulrik er en ung velutviklet spiller, som allerede har kjent på hvordan det er å være i utlandet. Det betyr at vi får en moden spiller som er godt skolert gjennom noen år i Lyon. Ulrik har spilt både som midtbane og forsvarer, og har en god venstrefot. Vi ser på Ulrik som en spillende forsvarer som kan bidra til vårt hurtige spill, sier sportssjef Carsten V. Jensen til Nordsjællands hjemmeside.
Spilleren vil møte sine nye lagkamerater 4. januar.
– Jeg er både glad og stolt over å skrive under på kontrakten med FC Nordsjælland. Det er en klubb, som produserer mange gode spillere, og har et akademi som virkelig utvikler noen dyktige unge spillere, som man gir sjansen, sier Jenssen.
Overgangen skal ifølge iTromsø være verdt 3,5 millioner kroner.
Eliteserien
Tripic ute i en måned – fikk fin beskjed fra landslagssjefen
3 TIMER SIDEN
Fotball
Botheim fortsatt på U21-landslaget – spilt én tellende kamp siden nyttår
5 TIMER SIDEN