I løpet av høsten har tidligere RBK-trener og svensk landslagssjef Erik Hamrén jobbet i kulissene rundt den svenske 1. divisjonsklubben Örgryte. Tidligere i oktober ble det også meldt at klubben ønsket den rutinerte svensken som sin nye hovedtrener fra neste sesong.
Slik blir det imidlertid ikke. Det bekrefter Hamrén selv overfor Fotbollskanalen.
– Det blir nok ikke noe fast engasjement her. Jeg har lovet å stille opp i denne perioden her, men mer blir det ikke, sier Hamrén.
Fotball
Skuffet og frustrert over egen klubb: – Skulle ønske de kunne ha solgt meg
40 MINUTTER SIDEN
Overfor samme nettsted bekrefter også klubbdirektør Joacim Nordh at Hamrén ikke blir Örgrytes neste trener.
– Jeg har pratet med ham, og han trives veldig godt her, men som hovedtrener er han ikke aktuell foran neste sesong. Han har andre ambisjoner og ønsker å gjøre andre ting, sier Nordh.
60-åringen forteller at ambisjonene ligger høyere enn svensk nivå to, og ønsker heller å ta over en klubb utenfor Sveriges grenser.
– Av forskjellige grunner, som jeg ikke ønsker å gå inn på her, har jeg bestemt meg for at jeg ikke kommer til å trene noen klubb i Sverige. Derfor sier jeg også nei til Öis, sier Hamrén.
Foreløpig ligger det ingen konkrete tilbud på bordet, men en mann med Hamréns CV, burde ikke mulighetene være langt unna.
– Det er ingenting konkret akkurat nå, men jeg har fått en del tilbud som jeg har takket nei til. Jeg har også vært aktuell for jobber, der andre til slutt har blitt foretrukket. Vi får se om det dukker opp noe etter hvert, sier han.
Champions League
Kan tjene over 200 millioner kroner: – Har nok ikke hele Norge i ryggen
4 TIMER SIDEN
Allsvenskan
Full Høgmo-jubel – tilbake på tabelltoppen og lukter på målrekord
15 TIMER SIDEN