Allerede natt til søndag skrev en rekke storaviser at Solskjær kom til å få sparken. I morgentimene kastet også rikskringkasteren BBC seg på.
Det har ikke kommet noen bekreftelse fra United-leiren. Avgjørelsen om å avbryte samarbeidet med Solskjær skal ha blitt tatt på et hasteinnkalt styremøte. Ifølge The Times varte det i flere timer.
Manchester United ble tidvis utspilt og tapte 1-4 borte mot opprykkslaget Watford lørdag. Det var lagets femte tap på sine sju siste kamper i Premier League.
Eliteserien
Fikk gult kort for filming: – Jeg tar det, beklager!
7 TIMER SIDEN
Solskjær har ledet United siden desember 2018. Han forlenget med klubben så sent som i sommer. Statistikken hans viser 92 seirer, 35 uavgjort og 41 tap.
Kristiansunderen kom for alvor under press da de rødkledde røk hele 0-5 hjemme mot erkerivalen Liverpool for snart en måned siden. I neste kamp på Old Trafford ble de overkjørt i et 0-2-tap for byrival Manchester City.
Darren Fletcher er ventet å lede Manchester United i tirsdagens bortekamp mot spanske Villarreal i mesterligaen, melder BBC og flere andre medier. Skotten er i dag teknisk sportsdirektør i klubben.
(©NTB)
Eliteserien
Moe om gulljakten: – Vi er skuffet i dag
7 TIMER SIDEN
Eliteserien
Kaller det flaut og pinlig: – Håper gutta kjenner at det går på stoltheten
7 TIMER SIDEN