Midtbaneveteranen, som nylig forlot Everton til fordel for West Bromwich, har nå like mange kamper i engelsk eliteserie som Manchester United-legenden Ryan Giggs.
Dermed er det også bare et tidsspørsmål før Barry står alene på toppen av listene. Det kan skje allerede i bortekampen mot Arsenal neste helg.
Barry spilte de 365 første ligakampene i sin karriere for Aston Villa. Siden har han også vært i Manchester City, foruten Everton og West Bromwich.
Eliteserien
Reiste 27 timer for å se sønnen spille: – Det var virkelig verdt det
9 MINUTTER SIDEN
Ingenting tyder på at veteranen vil gi seg med det første. Dermed kan 36-åringen sette en rekord det blir meget vrient å slå.

Hylles av Pulis

West Bromwich-manager Tony Pulis er mektig imponert over at midtbaneveteranen fortsatt presterer på skyhøyt nivå.
– Det er en fantastisk prestasjon. Vi har akkurat hentet ham, og jeg har alltid likt ham, men jeg tror ikke man forstår hvor god han er før man har ham i laget sitt, sier han til Sky Sports.
– Managere som har hatt ham i lengre perioder er bedre i stand til å snakke om Gareth enn jeg er, men han har vært helt fantastisk for oss, tilføyer West Brom-sjefen.
Tredje flest kamper i Premier League-historien har for øvrig den tidligere Chelsea-kjempen Frank Lampard. Han stoppet på 609.
(©NTB)
Fotball
Henriksen etter rødt kort: – Det er ikke mye kraft i dytten, han legger seg lett
12 TIMER SIDEN
Eliteserien
Se målene fra Rosenborgs kamp mot Viking
12 TIMER SIDEN