Barcelonas stjernemidtstopper Gerard Pique har kjøpt fotballklubben FC Andorra, skriver den spanske avisen Marca. Pique eier investeringsselskapet Kosmos Group, og har gjennom dette selskapet vært med i oppkjøpet av klubben.
Klubben holder til i miniputtlandet og ble stiftet i 1942, men spiller i det spanske ligasystemet. Laget er nummer åtte i den katalanske avdelingen, nærmere bestemt 5. divisjon.
OBOS-ligaen
Vant slaget om Sørlandet etter et episk drama på Levermyr
10 MINUTTER SIDEN
Så får tiden vise om det er i FC Andorra Barcelona-stjernen avslutter karrieren sin. Overtakelsen skjedde lørdag og Pique blir klubbens president. De tidligere Barcelona-spillerne Gabri og Albert Jorquera skal utgjøre trenerteamet i klubben.
– Lørdag morgen avholdt FC Andorra en ekstraordinær generalforsamling der en rekke saker var på agendaen. Alle sakene ble enstemming vedtatt av medlemmene, står det i pressmeldingen, gjengitt av Marca.
Dette er ikke første gangen Pique er med å investere i idrett. Midtstopperen skal være med på å puttet tre milliarder dollar sammen med det internasjonale tennisforbundet i Davis Cup-formatet, skriver danske BT. Dette for å bringe nytt liv inn i turneringen.
OBOS-ligaen
Roper på rødt kort, så scorer de likevel
11 MINUTTER SIDEN
Fotball
Støtter vaksinering etter slitet med koronaviruset
2 TIMER SIDEN