I en uttalelse mandag opplyser fotballstorheten at klubbkontorene tirsdag holdes stengt som et ledd i streiken.
Søndagens folkeavstemning, der de stemmeberettigede skulle si ja eller nei til uavhengighet for Catalonia, ble ansett for å være ulovlig av den spanske regjeringen. Store politistyrker ble satt inn for å hindre folk i å stemme.
Eliteserien
Se drømmetreffet som sikret Molde seieren mot Dudelange
8 TIMER SIDEN
Politiets brutalitet førte til voldeligheter der over 800 mennesker kom til skade, ifølge katalanske myndigheter.
Som følge av søndagens hendelser er det fra flere hold i den katalanske uavhengighetsbevegelsen oppfordret til generalstreik i Catalonia tirsdag. Den slutter altså Barcelona seg til.
– Ingen av de profesjonelle lagene eller ungdomslagene i klubben vil trene i morgen, skrev klubben i mandagens uttalelse.
Som følge av frykt for uroligheter valgte Barcelona å spille søndagens hjemmekamp mot Las Palmas for tomme tribuner. Etter kampen lot ikke reaksjonene vente på seg blant storklubbens spillere.
Midtstopperkjempen Gerard Pique møtte pressen med tårer i øynene.
– Dette er min verste erfaring som spiller, sa forsvarsspilleren.
Han fortsatte med å understreke at han er villig til å gi seg på det spanske landslaget dersom hans støtte til katalansk uavhengighet er et problem for landslagssjef Julen Lopetegui.
90 prosent av dem som deltok i søndagens folkeavstemning sa ja til uavhengighet. Ja-et overskygges imidlertid av at kun 42 prosent av de stemmeberettigede deltok i folkeavstemningen, og ikke minst av politiets brutale framferd.
(©NTB)
Eliteserien
Trapper ned tross utenlandstilbud: – Ville ikke flytte for langt
9 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Bummen vant kompisduellen mot Høgmo
10 TIMER SIDEN